2777
2789
عنوان

قرار شد خونه رو بده اجاره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 30 پست
چرا خبری نیستاین چه حرفیههیچ علطی نمی تونن بکننمجبورن ارث رو بدن طبق قانون

همشون به جون هم افتادن برادر شوهر بزرگم مثل کفتار با ۱۰۰ مدل کلک میخواد حق بقیه رو از سر و تهش بزنه یه عوضیه تازه شناختیمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارث چه ربطی دارهاصلا وقتی خودتون خونه داشتید برای چی موندید زودتر هم باید می رفتیدالانم برید اینطوری ...

قبول نمیکنه خیلی بهش گفتم میگه بریم میان اینجا میشینن دیگه حالا حالا هم خبری از تقسیم نیس 

همشون به جون هم افتادن برادر شوهر بزرگم مثل کفتار با ۱۰۰ مدل کلک میخواد حق بقیه رو از سر و تهش بزنه ...

یهو نگن تو خونه پدری موندین باید اجاره بدین یا چیزی. نمیدونم میشه همچین ادعایی کرد یا نه. 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

چطوری می خوان بخورنهیچ غلطی نمی تونن بکننچه حرفایی میزنیدهمسر ایشون هم بچه پدر بوده طبق قانون ارث می ...

دیگه  نظر من طبق تجربه این بود‌. 

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

قبول نمیکنه خیلی بهش گفتم میگه بریم میان اینجا میشینن دیگه حالا حالا هم خبری از تقسیم نیس

عزیزم یک نفر که اقدام کنه به شکایت و بگه ارثیه ام رو میخام دادگاه تشکیل میشه. اگر همه راضی شدن به فروش که هیچ. اگر مثلا یکی راضی نشد خود دادگاه میزنه فروش اجباری.‌خونه رو میذاره مزایده و میفروشه و پول هرکی میریزه تو حساب

همشون به جون هم افتادن برادر شوهر بزرگم مثل کفتار با ۱۰۰ مدل کلک میخواد حق بقیه رو از سر و تهش بزنه ...

اگر شما امضایی چیزی بهش ندید و تو کلک هاش نیوفتید هیچ غلطی نمی تونه بکنه

من برم که باز داستان های غیر منطقی میکشه بالا ارث رو شروع میشه

پس بمونید اینجا اعصابتون نابود بشه

یهو نگن تو خونه پدری موندین باید اجاره بدین یا چیزی. نمیدونم میشه همچین ادعایی کرد یا نه.

اونا هم میشینن خونه ۵۰۰ متره پدر شوهرم وقتی زنده بوده دو تا خونه ی کوچیک تو حیاط ساحته یکیش ما میشینیم یکی برادر شوهرم خونه بزرگه هم مادرشون 

عزیزم یک نفر که اقدام کنه به شکایت و بگه ارثیه ام رو میخام دادگاه تشکیل میشه. اگر همه راضی شدن به فر ...

حالا اگه خواستن اینو بفهمن

ببین خودت رو خسته نکن متوجه نمیشن وقتت رو لردار برو برای اینا توضیح نده

اونا هم میشینن خونه ۵۰۰ متره پدر شوهرم وقتی زنده بوده دو تا خونه ی کوچیک تو حیاط ساحته یکیش ما میشین ...

مگه اینکه سهم مادرشون رو بگیرن.‌وگرنه سهم شما سر جاشه تا وقتی به قول دوستمون جایی امضا ندین.

حالا اگه خواستن اینو بفهمنببین خودت رو خسته نکن متوجه نمیشن وقتت رو لردار برو برای اینا توضیح نده

حق با توعه. اره برم بهترههه

دیگه نظر من طبق تجربه این بود‌.

آخه تجربه ات یه جاش میلنگه

عزیزم قانون که به هارت و پورت یکی از برادر شوهرها کار نداره

شکایت میکنی خود دادگاه می فروشه سهم همه رو طبق قانون میده

مگر اینکه رفته باشه امضایی چیزی داده باشی