2777
2789
عنوان

سلام اشتباه کردم واقعا

250 بازدید | 17 پست

من خودم معلمم ۲۴سالمه یکبار جدا شدم بچه ندارم من پارسال یه پسر که اشنامون بود رو دیده بودم تو ماه محرم بعد ازش خوشم اومده بود پسره هم قبلا عاشق دختر عمم بود تو اینیستا همو فالو کردیم اومد گفت شبا با عشق دختر عمت میخوابیدمو عاشقش بودم من خیلی ناراحت شدم دختر عمم هم ازدواج کرده بعد یهو گفتت میشه با هم اشنا شیم اونم بدون اطلاع پدرو مادرمون گفتم من شرطم اینه زیر نظر خانواده ها اشنا شیم بعد گفت تمام بعد خواهرش اومد گفت برادرم درگیر کاره وقت رابطه نداره من فقط عشقمو اعتراف کردم پسرع هم تو جانبو کار میکنه میدونم گند زدم تورو خدا باهام حرف بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم، اول از همه بدون که احساساتت کاملاً قابل درکه و هیچ‌کدوم از کارات به معنی "گند زدن" نیست. تو فقط دلت خواست صداقت داشته باشی و احساساتتو بیان کنی، و این اصلاً چیز بدی نیست. اینکه شرط آشنایی زیر نظر خانواده گذاشتی نشون می‌ده چقدر عاقل و بااحترامی.

پسره اگه واقعاً قصدش جدی بود، نه گذشته‌ی عشقش به دختر عموت رو به روت می‌ریخت، نه بعدش عقب می‌کشید. این رفتارش بیشتر نشون می‌ده که خودش هنوز تو ذهنش درگیره و آمادگی ورود به رابطه‌ی جدید رو نداره.

ناراحت نباش عزیزم، این تجربه فقط نشون داد چقدر تو قوی، محترم و بااحترامی. یکی که لیاقت دلتو داشته باشه، حتماً میاد سر راهت، اونم با افتخار، نه دودلی

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

فکر میکردم افرادی که جدا شدن برای بار دوم انتخابشون خیلی هوشمندانس

جدای ازین

هیچ جنس مذکری

هییییچ جنس مذکری

جنبه شندین اولین دوست دارمو نداره

اصن بیشتر هلاک کسایی ان که سخته به دست آوردنشون

اینا نزده میرقصن خدانکنه باهاشون چشم تو چشم بشی یه جوری قیافه میگیرن و پیش خودشون میگن سبحان الله عجب جذابیم که نگو

مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟

اینکه گفتم اره منم به شما حس دارم😔😔😔😔

به چپتم حساب نکن.به خاهرش میگفتی من که حسی ندارم بهش

حاشا کن کلا.

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
عزیز دلم، اول از همه بدون که احساساتت کاملاً قابل درکه و هیچ‌کدوم از کارات به معنی "گند زدن" نیست. ت ...

اخه من نمیخوام پنهونی باشه رابطمون گفت یک سال بدون اینکه خانواده ها بدونن در ارتباط باشیم