2777
2789
عنوان

شیرخشک بیومیل یا گیگوز

4787 بازدید | 18 پست

بچه ها من به تشخیص پزشک قراره هروقت حس کردم شیرم کمه به دخترم شیرخشک بدم ، امروز خریدم شیرم خوب بود ولی کنجکاو شدم ببینم شیرخشک بیومیل میخوره یا نه سی میلی خورد ولی با غر غر بعدش در عرض سه ساعت دو بار پی پی کرد و توش یک قطره خون دیدم تعجب کردم زنگ زدم دکتره ، گفت اگر بازم خون دیدی شیرخشک گیگوز بخر،،، چه فرقی داره شما نمدونین؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم منظورم بیومیل پلاس بود، بچه شما مدفوع خونی نداشته با این شیرخشک؟؟؟ من با خودم گفتم نکنه چون ویتا ...

نه مدفوع خونی نداشته. اتفاقا چون پلاسش باکتری پروبیوتیک داره باعث شده پی پیش یکم بهتر بشه قبلا خیلی شل بود

نه مدفوع خونی نداشته. اتفاقا چون پلاسش باکتری پروبیوتیک داره باعث شده پی پیش یکم بهتر بشه قبلا خیلی ...

ني ني من سوپراميل ميخوره.چند روز پيش يه بار مدفوع خوني داشت اما فقط يه بار بود ديگه تكرار نشد.حالا نميدونم بازم بهش بدم يا نه؟

خدای من بزرگترین عشقه🤗

ني ني من سوپراميل ميخوره.چند روز پيش يه بار مدفوع خوني داشت اما فقط يه بار بود ديگه تكرار نشد.حالا ن ...

منم میترسم بدم، سوپرامیلو بیومیل از یک شرکتن شاید یک چیزی اضافه میکنن به شیرخشک ک این اتفاق میفته دکتر ک گفته چندبار بده ببین بازم میبینی اگه بود گیگوز بده 

ني ني من سوپراميل ميخوره.چند روز پيش يه بار مدفوع خوني داشت اما فقط يه بار بود ديگه تكرار نشد.حالا ن ...

شاید بخاطر همون باکتری پری بیوتیکه که دوستمون گفتن روده بچه هامون ضعیفه و تحمل نکرده