2777
2789
عنوان

مدیر مدرسه میگه قبولی بدین 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 42 پست

متاسفانه جو بدی راه افتاده 

مخصوصا دبیرستان ها

که گفتن مستمر مهم نیست فقط نهایی 

دبیرستان هم همین وضع شده کسی که یک روز غیبت نمی‌کرد 

و همه نمره هاش بیست از جمله خودم 

الان هفته ای یکبار مدرسه میره 

و حتی پایه های پایین و هم نصیحت میکنه میگه نخون 

شما بر اساس عملکرد دانش اموز نمره بدید

حق کسایی که تلاش کردن ضایع نشه

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سیستم همینه معاون اموزش پرورش شهر ما تو جلسه گفت اگه بندازید کلی دنگ و فنگ داره قبول کنید بره یه کلام وقتی سیستم اینو میخواد که خنگ و ابله بالا برن از من و شما کاری بر نمیاد همه ام فهمیدن قبوی کشکی شده دیگه درس نمیخونن درست

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
مدیر میگه اداره پارسال اومد خودش با خودکار نمره ها رو بیشتر کرد 😐 ولی بنظرم الکی میگه

😐 مگه میشه همچین چیزی اخه 

حالا مدیر به معلما گفته نیم نمره هم اضاف نکنن از اداره بیان ببین توبیخ میشه

احسنت بر شما

بزار بمونه درجا بزنه تا حساب کار دستش بیاد

باقی معلما هم حق الناس میزارن گردن خودشون، حق دانش آموز درس خون پایمال میشه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

مدیر میگه اداره پارسال اومد خودش با خودکار نمره ها رو بیشتر کرد 😐 ولی بنظرم الکی میگه

متاسفانه الکی نمیگه ...خیلی سیستم آموزشی بد شده

شما نمره پایینم بدی باز ترمیم‌میکنن 

بخاطر خیلی مسائل کوچکترینش اینه تابستون مدرسه نیان یا پول اضافی صرف نشه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

کار ت درسته.

.تعجب کردم دولتی هستید و مدیر اینطور گفته.

بچه های من دبستانن،خصوصی میرن.به هیییچ عنوان ارفاق نمیکنن.‌نمره ی خودشون میره توکارنامه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خیلی باهاشون دوست شدم نصیحت کردم ، نشد ، آخه قبول که میشن سال بعد دوباره نهم شاگرد خودمن باز اون بی ...

به نظرم شما باید می‌تونستی کلاس رو مدیریت میکردی 

حالا دیگه شده دیگه برو جای بهتر اگر میشع

🫐

به نظرم شما باید می‌تونستی کلاس رو مدیریت میکردی حالا دیگه شده دیگه برو جای بهتر اگر میشع

فقط مشکل من نیست ، همه همکارامون این مشکلو دارن ، حتی یکی از دانش آموزا به همکارم حرف زشت زده بود ، یه همکار دیگه دارم تو کلاسش کتک کاری کرده بودن ، اصلا از نمره  نمیترسن 

🥀