الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
من سینم ۸۵ افتادست از دوران بلوغ اینجوری شد و چند بار خاستم عمل کنم گردنم درد گرفته کتفم درد میکنه و دکتر گفت بعد ها به ستون فقرات آسیب میزنه از دردش وحشت داشتم ولی به دل کردم رفتم لخت شدم رو سینم علامت بزنه یهو نقر قبلی که برده بودن سینم تخلیه کردن طرف ظرف پر از چربی و خون رو از جلو من رد کرد دو دبه پر خون و چربی ببین همونجا از هوش رفتم کنسل کردم عملو با شیر دهی دوباره برمیگرده و اینکه اگه رفتی واسه عمل دکتر خوب پیدا کن یه دکتر تجربه نداره میزنه چربی و رگ و ... میبره بعدش سینت میشه دکوری فقط یکی نه وارده جوری چربی تخلیه میکنه که سینت آسیب نمیبینه و میتونی بچه شیر بدی