2777
2789
عنوان

می‌خوام مامو پلاستی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 48 پست
یکسری ورزش ها رو انجام بدی آب میشهچون بافت سینه چربیه

اتفاوت لا هیچ ورزشی نمیره من یازده ساله سینم اینجوریه و سایز ۸۵ میگم چون سایز سوتین ایرانی که استاندارد نیست شاید نود باشه اگه افتاده بشه هیچ جوره خوب نمیشه به جز عمل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاوت لا هیچ ورزشی نمیره من یازده ساله سینم اینجوریه و سایز ۸۵ میگم چون سایز سوتین ایرانی که استاند ...

منکه آب کردم تو باشگاه 

نمیدونم هر جور صلاح میدونی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

آخه نمی‌دونم دکتر خوب از کجا پیدا کنم 😭😭

منم تو همین یه مورد موندم دکتر عاشورلو تعریفشو زیاد شنیدم به ادمین پیام دادم گفت همه عملا درد داره شما بعد ها درد کتف و...تحمل میکنین ولی الان نمبخاین عمل کنین?دیگه مجاب شدم میگن خوبه نمیدونم والا

دکتر ناظمیان رفتم میاله شیر دادن هم مهم نیس شیرخشک میدیم دیگه خواهرای من بدون عمل هم هستن شیرخشک داد ...

من قراره خونه دوستم بمونم بعد عمل 

چقدر طول میکشه؟ خیلی نگهداریش سخته!؟ جای بخیه هاش می مونه؟ تهرانه دکترت؟ چقدر شد هزینه اش

نمی‌خوام به خانواده ام بگم چقدر دوره اش طول می‌کشه که بتونم برم خونه ؟

ببخشید خیلی پرسیدم 

شما سینتون به پوست بدن چسبیده اگه شل بشه نمیشه

من ۸۵ بودم الان ۸۰

بچه شیر دادم افتاده شده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من ۸۵ بودم الان ۸۰بچه شیر دادم افتاده شده

سینت سفت بوده و بعد افتاده شده شما عمل لیفت میکنی ولی ما بافت چربی اضافه داره بحث این دوتا جدا هست شما الان سینت نرمال خداروشکر کن دست راستت رو سرمن

من قراره خونه دوستم بمونم بعد عمل چقدر طول میکشه؟ خیلی نگهداریش سخته!؟ جای بخیه هاش می مونه؟ تهرانه ...

گلم نقاهتش واقعا سخته من یک هفته فقط خوابیدم  البته من هم زمان لیپو کرده بودم مطمانا به خاطر اون خیلی سخت تر شد جای بخیه هاش بله اما کمرنگ میشه من بعد از سه سال تازه همرنگ پوستم شده و داره پاک میشه 

من ۸۵ بودم الان ۸۰بچه شیر دادم افتاده شده

ببخشید یه سوال داشتم 

85 سینه های مختلف فرق داره مگه؟

من سایز سینه م ۸۵ هست کاپ  سی ، ۲۰سالمه بزرگ هست 

ولی خب بعضی هارو دیدم که ۸۵ هستن خانم هایی که شیر دهی داشتن دو برابر من هست سینه هاشون

سینت سفت بوده و بعد افتاده شده شما عمل لیفت میکنی ولی ما بافت چربی اضافه داره بحث این دوتا جدا هست ش ...

عزمزم قبلش چربی بود دیگه رفت باشگاه آب کردم

الان بعد شیردهی افتاده شده مثل پوست آویزون شده.

من قراره خونه دوستم بمونم بعد عمل چقدر طول میکشه؟ خیلی نگهداریش سخته!؟ جای بخیه هاش می مونه؟ تهرانه ...

هزینه من اون موقع با لیپو چهل تومن شد و هزینه بیمارستان هم 12 دکتر محمود ناظمیان سعادت اباد رفتم فوق تخصص

بعد عمل  درن بهت وصل میشه البته اختیاریه درن باشه بهتره خون و چرک میره داخلش ولی اگه نزاری هرروز باید بری با سرنگ چرکو بکشه بیرون که دردش درحد مرگه من از نزدیک دیدم تا یه ماه سعی کن اصلاااااااا دستتو تکون ندی طاق باز بخوابی وسیله سنگین بلند نکنی

ببخشید یه سوال داشتم 85 سینه های مختلف فرق داره مگه؟من سایز سینه م ۸۵ هست کاپ سی ، ۲۰سالمه بزرگ هست ...

احتمالا سایز اونا بزرگتره