2777
2789
عنوان

یکی به جای من به همه پیام داده😐

201 بازدید | 18 پست

یکی یه اکانت کپی اکانت تلگرام و اینستای من زده به اشناها پیام داده خودشو جای من زده اونا هم باور کردن اینم هر چی عکس و فیلم از منه ازشون خواسته اونا هم فرستادن یکماهه داره با زنداداشم چت میکنه هی از اینو و اون عکس میخواد دیروز تازه فهمیدن اونی که بهشون پیام میداد من نیستم😐(من کلا پیام نمیدم به کسی اگرم کاری داشته باشم زنگ میزنم)

دیروز از خواهرم عکس منو خواسته خواهرم هر چی داشته براش فرستاده اخرسر پیام داده اسم خواهرمو گفته بهش گفته ویدیو ازم پیدا کردی بفرستی؟

خواهرم هم با عصبانیت بهم زنگ زده میگه برا چی هی عکس و فیلم ازم میخوای و میخوای چیکار کنی با عکسات منم خیلی تعجب کردم گفتم من اصلا بهت پیام ندادم اولش فکر کردیم منو هک کردن بعد فهمیدیم یه اکانت مثل مال من زده🤦‍♀️

زنداداشم پیشش لو نداده که میدونیم قضیه رو و هنوز داره به زنداداشم پیام میده اونم سعی میکنه بفهمه طرف کیه ازش اسم و نشونی بگیره💔

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دشمن داری؟

اکس یا رل؟

هرکیه اشناعه ک میدونه خواهرت کیه زنداداشت کیه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

واییی این چی بود دیگهاسی هک شدی ؟مگه نمی‌گفتند تلگرام امنه🥲

هک نشدممم

یکی یه اکانت کپی اکانت من زده خودشو جای من زده به همه پیام داده😭

عکس ها و فیلم های منو ازشون گرفته💔

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

فقطم عکس و فیلم منو میخواد😭

به تهدیدا توجهی نکن برو شکایت کن پیگیر باش

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.