سلام من هشت روز از پریودیم میگذره.امروز آزمایش تیتر بتا دادم جوابش اینه .مثبته؟ آیا عددش نرماله ؟ من از این چیزا اطلاعات ندارم ..خیلی استرس دارم.باورم نمیشه
طبق اولین روز آخرین پریودیت هفته هات رو حساب کن .ولی با توجه به اینکه میگی ۸ روز از پریودیت گذشته و ...
دارو که فقط آهن و فولیک اسید و ویتامین د۳ و یه پودر که با آب قاطی میکردم میخوردم برای تقویت تخمدان ها ،نوشته بود برام..اولین ماه اقدامم هست ،استرس گرفتم ،انتظار نداشتم به این زودی باردار بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آها،،،مشکلی نیست نگران نباش استرسم نداشته باش اصلا ،تو اقدام بودی بلاخره باردار میشدی چ ماه اول چ چن ...
خیر سرمون بعد چندسال تصمیم گرفته بودیم بریم مسافرت و آخر این هفته قرار بود بریم که باردار شدم 😐مثلا میگفتم قبل بارداریم برم یه هوایی عوض کنم روحیم عوض بشه🥲