2821
2789
عنوان

چجوری حسادت و بزارم کنار

436 بازدید | 40 پست

از این اخلاقم خیلی بدم‌میاد ولی دست خودم نیست تا همین دیروز اینجوری بودم که نمیخوام دیگه به هیچ کس ذره ای حسادت کنم بلکه میخوام خوبی همه رو بخوام

ولی امروز یه چیزایی باز شنیدن از یکی اقوام حتی به لباسش هم حسادت کردم یه ساعته فقط دنبال یه لباسم که دوباره دیدمش بپوشن تا کم نیارم جلوش یا همش دارم حسادت میکنم به همه چی بقیه سرم درد گرفت چجوری حسادت نکنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

معلوم میشه خیلی وقتت ازاده که به دیگران فکر میکنی 

ما از این وقتها نداریم که بخوایم به کسی فکر کنیم

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

چون ک از خودت بدت میاد حسادت میکنی

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

عزیزم خودتو با کسی مقایسه نکن هیچوقت . یادت باشه تو بهترین ورژن خودت هستی . و همیشه از خدا آرامش بخاه حتا اگه دیگران بهت بد میکنن حسادت میکنن تو با ارامشت نزار حس حسادت فعال بشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ببین یه نصیحت کنم....منم نمی‌دونستم حسادت جز گناهان کبیره است..من اهل حسادت نبودم ولی به بنده خدایی حسادت منو بر انگیخت...منم شدیداً حسادت کردم .اون بنده خدا فوت شد ..من موندم و به عالمه شرمندگی ...اوضاع اونحور که ما می‌بینیم نیست 

به این فکر کن شاید اون چیزی داره که تو نداری و داری حقشو میخوری و توچیزی داری که اون نداره خودتو جای اون بزار و اعتماد به نفستو بالا ببر به خودت بگو درسته اون خیلی بهتره ولی من تو چیزای بهترم که شاید اون نداشته باشه

معلوم میشه خیلی وقتت ازاده که به دیگران فکر میکنی ما از این وقتها نداریم که بخوایم به کسی فکر کنیم

نه وقت آزاد ربطی نداره وقتم پر هم باشه از تایم پرم‌میزنم تا فکر کنم 

2825
2823
2791
2779
2792