بعضی هاتون یک صفحه کتاب نخوندید یا اصلا معنی روشن فکری نمیدونید چی هست میاید اینجا تز میدید طرف میره با مرد متاهل یا بلعکس با زن متاهل بعد برای توجیه از کارش میاد تز منو قضاوت نکنید یا دفاع از خودش میکنه بسه دیگه هیچ زن و مرد حسابی و اصیلی در طول این چند سالی که زنده هستم نمیان به هم خیانت بکنن هرچند مشکل داشته باشن حداقل به فکر بچهاتون باشید به عنوان معلم ابتدایی علنا دیدم میان از رابطه جنسی پدر و مادرشون با کسی دیگه حرف میزنن واقعا دارید به این روابط ها رو خیلی عادی سازی میکنید تو هیچ دینی و فرهنگی فساد و فحشا عادی قابل دفاع نیست
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کی ب بهانه ی روشنفکری خیانت وتوجیه کرده ؟هیچوقتتتت قابل توجیه نیس
یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹