2777
2789

ادمایی که به همه زیادی محبت میکنن باسیاست رفتار میکنن با هیچکی مشکلی ندارن قربون صدقه همههه میرن

همیشه احساس میکنم اتفاقا پلیدیشون رو پشت این نقاب پنهان میکنن و درکل یه جای کارشون میلنگه که میخوان با محبت زیادی بقیه رو جذب کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چابلوسی دوریی با مهربونی ذات خوب  فرق داره .آره اگه ساده باشی نمیتونی بفهمی از کدوم دسته اند

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

من اینطوریم بخدا هیچ قصد و نیتی ندارم هیچ وقت از گفته های دیگران علیه خودشون سو استفاده نکردم یا جلو روشون یه جوری پشت سرشون ی جور دیگه نیستم اصن سیاست و این چیزا تو کارم نیست دوست دارم با همه مهربون باشم دل کسیو نشکنم 🥲

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

من اینطوریم بخدا هیچ قصد و نیتی ندارم هیچ وقت از گفته های دیگران علیه خودشون سو استفاده نکردم یا جلو ...

نه ببین بعضی وقتا مهربون بودن طرف ساختگی و افراطیه یعنی قشنگ معلومه یه چیزیو داره مخفی میکنه پشت اینهمه قربون صدقه