2777
2789
عنوان

به پدر شوهر گفتم

373 بازدید | 24 پست

بچه‌ها من با شوهرم به مشکل خوردم بعد با پدر شوهرم حرف زدم گفتم اگه اینجوری باشه من نمیتونم زندگی کنم و اینا 

اونم گفت نا امیدم کردی مامانت انقد صبوره و تو اینجوری میگه گفت متأسفم 

به نظرتون رابطمون دوباره درست میشه؟ 

عذر خواهی کنم چی؟ بعد عذرخواهی چجوری میشه؟ 

خدایا شکرت که هستی =)

چرا عذرخواهی کنی

بجای این کلمه ، یه رفتار متفاوت نشون بده

اصلا چرا رفتی ب پدر شوهرت گفتی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو لطفا درمورد مشکلات خودمون حرف بزنید الان مامانم مورد بحث نیست ...با مشکلاتی که شوهرم به وجود اورده نمیشه زندگی کرد .....

استارتر اومده رو‌مامانت دست گذاشته که خجالتت بده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خیلی بده که خودت کلمه جدایی و اول به زبون آوردی، قبح شو ریختی . سریع جمعش کن . تحملت و بالا ببر. سر ...

تازه یک روز بود عقد کرده بودیم 

چون من آدم مستقلیم و برام سخته که اومدم تو متاهلی تحملم تموم شد 

حالا هم همش مادر شوهرم گوشه کنار میگه زندگی رو به صبر ساختن و فلان

خدایا شکرت که هستی =)
بگو لطفا درمورد مشکلات خودمون حرف بزنید الان مامانم مورد بحث نیست ...با مشکلاتی که شوهرم به وجود اور ...

من اصلاً نمیخوام زندگی متاهلی رو 

تنهایی خیلی حس بهتری بهم میده

خدایا شکرت که هستی =)

استارتر 

امضامو بخون

تو دوره همسرداری شرکت کن 

جنس مرد رو بشناسی بهتر باهاش تا می‌کنی 

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
تازه یک روز بود عقد کرده بودیم چون من آدم مستقلیم و برام سخته که اومدم تو متاهلی تحملم تموم شد حالا ...

چرا میگی گوشه کنایه میزنه؟ چقدر بچه ای هنوز. چرا ازدواج کردی ؟ خیلی مادرشوهر فهمیده ای داری که غیر مستقیم داره میگه زندگی و باید با صیر ساخت . حرف بدیه؟ پس باید زندگی و با قهر و دعوا ساحت؟ من ازدواج دوممه .‌اوایل اگه صبوری نمی کردم زندگیم‌از هم‌میماشید .‌بهت قول میدم با همین فرمون بری جلو یه بچه رو بدبخت میکنی بعدا

اگه سر یه چیر جزئی عکس العمل تند نشون دادی ، حتما یه کادو یا  شیرینی بخر.‌برو خونه پدر شوهرت . عذرخواهی کن. بگو ببخشید بی تجربگی کردم. همه تون و دوست دارم. وقتی شما و مامانش ناراحت شدید انگار پدر و مادر خودم و ناراحت کردم . خیلی ناراحت شدم .‌ بزار بگن چه دختر فهمیده ایه. الان شدی یه دختر لوس. اکه هم زمانی شوهر ت یا خونواده ش حرفی بزنن گذشت کن. نه اینکه توسری خور بشی . بزار برات قدم های بزرگ بعدا بردارن. بچه بازی نکن .‌برای خودت میگم 

من اصلاً نمیخوام زندگی متاهلی رو تنهایی خیلی حس بهتری بهم میده

یعنی چی حق نداریم با زندگی پسر مردم بازی کنیم . عقد کنیم . تازه بشینیم فکر کنیم ازدواج خوبه یا نه.  خوبه با پسرهای خودمون این کار و یکنن؟  ازدواج اولش خیلی سخته .‌بله .‌باید تحملت و بالا ببری

چرا میگی گوشه کنایه میزنه؟ چقدر بچه ای هنوز. چرا ازدواج کردی ؟ خیلی مادرشوهر فهمیده ای داری که غیر م ...

بابا من اشتباه کردم به پدر شوهرم اونجوری گفتم 

حس میکنم همه‌چی تموم شده و درست نمیشه 

خدایا شکرت که هستی =)