2777
2789
عنوان

تاخیر پریود وبارداری

172 بازدید | 42 پست

امروز ۳۳ سیکلم هنوز پریود نشدم با وجود اینک من ۲۶ و۲۸ روزه پریود میشم امروز خاستم برم بی بی چک بخرم خیلی ببخشید رفتم سرویس انگشت زدم داخل دهانه رحمم ترشح قهوه ایی کمرنگ داشتم لباس زیرمو کثیف نمیکنه ولی دست میزنم معلوم میشه خیلی ناامید شدم فک میکردم باردارم تا حالا نشده پریودام اتقد عقب بیوفته نهایتا میشد ۲۸ روز دو روز تاخیر نه دیگ ۶ روز حالم خیلی بده 😔😔😔

برو بتا بده عزیزم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دل درد پریود داشتی علاعم پریود شدن رو حس میکردی

اره و گول حرفایی که میگعتن حساسی سینه و پهلو و زیر دل درد کنه و تکرر ادرار و ........خوردم ولی دیدم الکیه و دستم خون میشد حتی دستمال کاغذی یبار زدم قهوه ای طور بود

بدنموت سردی میکنه اینجور من رحمم الان انگار یخچالیه 

🤴👸.دلشاد هستم...

پریود میشی فک کنم چون منم اینجور بود پریود شدم ما شانس لکه لانه گزینی و اینجور چیزا نداریم ۱۵روز یبا ...

من همیشه سه چهار روز قبل پریود شدن دل درد های موقتی میگرفتم جوری ک حس میکردم الاناس پریود شم ولی الان اصلا درد پریودی ندارم ۵ روز از موعدمم گذشته فقط امروز یکم ترشح حس کردم و یه هفتس کمر درد خیلی کمی دارم 

من همیشه سه چهار روز قبل پریود شدن دل درد های موقتی میگرفتم جوری ک حس میکردم الاناس پریود شم ولی الا ...

حالا میخوای فردا اولین ادرارتو تست کن بی بی چک بزن چون هرروز استرس نداشته باشی اگه مثبت بشه که عالی اگه نشد باز ماه بعد  الان من ۶ساله 

البته الان بیخیال شدم 

🤴👸.دلشاد هستم...

حالا میخوای فردا اولین ادرارتو تست کن بی بی چک بزن چون هرروز استرس نداشته باشی اگه مثبت بشه که عالی ...

منم ۶ ساله ازدواج کردم ۳ سال اقدامم ولی نمیشه ک نمیشه شوهرمم هیچ مشکلی ندارم مشکل از خودم میترسم ای وی اف هم بکنم اگ جواب نگیرم دیگ افسردگی میگیرم بخدا نمیکشم دیگ

منم ۶ ساله ازدواج کردم ۳ سال اقدامم ولی نمیشه ک نمیشه شوهرمم هیچ مشکلی ندارم مشکل از خودم میترسم ای ...

ببین سالی که ما خدازده ها ازدواج کردیم بچه نداریم 

ولی خبر خوب اینکه همه اونایی که نداشتن امسال حامله ان 

منم به دلم صابون زدم به همه میگم سال سال بارداریه 

خدایی 

منو دختر عمه و پسر عموهامو و چنتا از اشناها کلا بین ما ۲نفر بچه دار شدن

ولی امسال چنتاااادشون شدن من بینشون بچه دار نشدم منم تا اخر سال میشم توام میشی شک نکن 

🤴👸.دلشاد هستم...

ببین سالی که ما خدازده ها ازدواج کردیم بچه نداریم ولی خبر خوب اینکه همه اونایی که نداشتن امسال حامله ...

ایشالا ک همین طوره ایشلا ک طعم شیرین مادر شدن رو بچشی من ک دیگ شده حسرت برام نه به بقیه چهار تا چهار تا میندازن تو مستراب نه ما ک یدونشم نمیده چی بگم ایشلا قسمتت بشه خاهر