امروز ۳۳ سیکلم هنوز پریود نشدم با وجود اینک من ۲۶ و۲۸ روزه پریود میشم امروز خاستم برم بی بی چک بخرم خیلی ببخشید رفتم سرویس انگشت زدم داخل دهانه رحمم ترشح قهوه ایی کمرنگ داشتم لباس زیرمو کثیف نمیکنه ولی دست میزنم معلوم میشه خیلی ناامید شدم فک میکردم باردارم تا حالا نشده پریودام اتقد عقب بیوفته نهایتا میشد ۲۸ روز دو روز تاخیر نه دیگ ۶ روز حالم خیلی بده 😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظر شما فردا بتا بدم مشخص میکنه اصلا یک درصد هم احتمال داره باردار باشم
اره احتمالش که هست
اکه همیشه پربودات منظم بوده پنج روز تاخیر ۹۹درصد حامله ای
تو اقدام بودی؟
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
اره احتمالش که هستاکه همیشه پربودات منظم بوده پنج روز تاخیر ۹۹درصد حامله ایتو اقدام بودی؟
من دوسه روز قبل پریود همیشه لک دارم شده فقط یبار تاخیر داشتم اونم وسط سیکل قرص ال دی خوردم بعد ۳۸ روز پریود شدم ماه بعدشم ۳۰ روزه پریود شدم دکتر گفت بخاطر اون قرص بوده ک وسط سیکل خوردی ولی دیگ تاخیر نداشتم تو این چند سال
چندسالته؟اصلا پیگیر شدی برای درمان و اینا؟شوهرت انالیز اسپرم ازمایش داده؟چاق نیستی؟هیچ بیماری ندارین ...
۲۲ سالمه شوهرم ۲۸ سالشه ازمایش اسپرم داده خدارو شکر مشکلی نداشته ولی خودم تخمدان سمت چپم کوچیک شده و لوله سمت چپمم مسدوده دکتر جدیدا میگ ذخیرت اومده پایین باید زودتر ای وی اف کنی منم میترسم از اونم نتیجه نگیرم
۲۲ سالمه شوهرم ۲۸ سالشه ازمایش اسپرم داده خدارو شکر مشکلی نداشته ولی خودم تخمدان سمت چپم کوچیک شده و ...
ذخیره ت چنده؟
۲۲ سالمه شوهرم ۲۸ سالشه ازمایش اسپرم داده خدارو شکر مشکلی نداشته ولی خودم تخمدان سمت چپم کوچیک شده و ...
سابقه یایسگی زودرس تو خانواده ندارین؟
جراحی تخمدان نکردی قبلاذ؟
تیرویبد و اینات چک شده مامل؟