2777
2789
ببین اگه شرایط زندگیت جوریه ک راحت میتونی از مجردیت لذت ببری و حرف و طعنه مردم اذیتت نکنه،مجردی واقع ...

والا اذیت نمیشم هیچ کسم برام حرف در نیاورده تو خونه بابام هم خیلی خوش نگذشت با یه ادم خسیس و متوهم و بدبین به اندازه کافی زجر کشیدم نمیخوام یا انتخاب اشتباه بدتر کنم 

به تو ربطی نداره همیشه هرجا هستی ادعا داری

با این لحن ها با کسی صحبت نکن لطفاً 

هیچکی نمیدونه تقدیر برای فرداش چی نوشته 

از کجا معلوم خدایی نکرده خودت یهو طلاق گرفتی و تا ابد بخاطر یه سری موارد مجرد موندی ؟ یا سر عزیزات بیاد ؟ زندگی آدما با هم دیگه متفاوته هر کس طبق علایق سلایق و شرایط زندگیش تصمیم میگیره که چیکار کنه ازدواج کنه یا نکنه دلیل نمیشه چون شما ازدواج کردی همه آدما ازدواج کنن یه سری آدما هستن اصلا نباید ازدواج کنن چون با ازدواج کردن فقط خودشون و طرف مقابل و حتا چندتا خانواده رو به باد بدن بعضیا با ازدواج سازگاری ندارن و قطعا توش شکست می‌خورن

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه میتونم بگم با توجه به چیزی که دیدم البته نه در اطرافیان خودم بلکه در عموم مردم اگه کسی تو و ...

اره من خودم این مورد رو بسیار دیدم 

بالاتر گفتم که دخترداییم ۴۰ سالشه و مجرده 

ولی اتفاقا خیلی خواستگار داشته و داره هم وقتی سنش خیلی کم بود هم الان 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

پسر اگه بالای ۴۰ ازدواج نکنه حتما مشکل جنسی داره . دخترم اگه ازدواج نکنه پیر دختر میشه و خاستگار پیر ...

تفکرات یه عقب مانده ذهنی . در قرن 21 هنوز این تفکرات  و کلمات زشت و چندش آور وجود داره آدم حالش بهم میخوره 

والا اذیت نمیشم هیچ کسم برام حرف در نیاورده تو خونه بابام هم خیلی خوش نگذشت با یه ادم خسیس و متوهم و ...

منم شرایطم مشابهه 

یا تا اخر عمرم ازدواج نمیکنم یا با آدمی ازدواج میکنم که شبیه پدر و برادرهام نباشه به اندازه کافی ناراحتی کشیدم از دست خانوادم  

میدونم شوهر بد  از خانواده ی بد  بدرفتارتره چون خانواده حداقل به خاطر نسبت خونی یه رحم و عاطفه ای دارن اما شوهر بد نه  و از چاله دراومدن افتادن تو چاهه 

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !

واقعا رفتار بچگانه یه سری کاربرا رو میبینم از خودم خجالت میکشم که دارم توی کشور مشترک دارم باهاشون زندگی می‌کنم! اصلا تو شان و ملیت ایرانی نیست اینجور طرز فکرهای پوسیده و دوران قاجاری! هر چیزی هم باشه نباید به مجرد یا متاهل بودن کسی توهین کرد و خواجه یا پیر دختر خطابشون کرد!

پیر دختر دیگه چه لفظی هست کاربر قرمز جذاب نمی‌دونم از تو کدوم بیابونی اومده نشسته پشت گوشی 🤦🏻‍♀️

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

خانواده هرکار کنی خودت نکردی ولی ازدواج خودت کردی

اسی قفل نکنی تاپیکتو ، بعضیا توان شنیدن حرفای حقو ندارن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اسی قفل کن

😂😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

والا اذیت نمیشم هیچ کسم برام حرف در نیاورده تو خونه بابام هم خیلی خوش نگذشت با یه ادم خسیس و متوهم و ...

میفهمم،من خودم بخاطر شرایط مالی خانواده نمیتونستم زیاد از مجردی لذت ببرم،اگه حرف اطرافیان اذیتت نمیکنه و شاغلی پس حداکثر استفاده رو از مجردیت بکن، سعی کن زیاد تو خونه نباشی ک بقیه موارد اعصابت بهم نریزه

چون ۲۰ سالته و هنوز ازدواج نکردی پیردختری عزیزم حالا اصلا مهم نیست که تو یه انسانی و ممکنه هزارتا هد ...

برای من اصلا بخدا ازدواج مهم نیست،مهم نیست تو چه سنی ازدواج کنی با توجه به چیزایی که میبینم میگم ازدواج تو هرسنی باشه فقط آدم درستش باشه،حداقل الان خودم تنهام یه موجود دیگه رو نمیخوام بدبخت کنم

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

برای من اصلا بخدا ازدواج مهم نیست،مهم نیست تو چه سنی ازدواج کنی با توجه به چیزایی که میبینم میگم ازد ...

ازدواج با آدم خوب و تو وقت مناسب قطعا یکی از بهترین کارهاست ولی این لزومی که جامعه و یسری آدم عقب مونده میخوان تحمیل کنن خیلی رو مخه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره