2777
2789
عنوان

تجربه من از مدرسه نمونه(دخترم)

310 بازدید | 28 پست

سلام.دخترم نمونه قبول شد البته انسانی اینم بگم ذخیره

من چون میخواستم تجربی بره مایل نبودم ولی خودش اصرار داشت بره منم بدون هیچ حرفی بردمش ثبت نام کردم ولی چون وابسته گوشی بود ترم اول معدلش زیاد جالب نبود منم سرزنشش کردم ،نیمه های سال تحصیلی بود که مدرسه نامه داد که افسردگی داره و ارجاع داد به مشاور از اونجا هم ارجاع دادن روانپزشک( کاش نامه رو نمیبردیم) بعدش دارو و درمان

نزدیک عید کارها و رفتارهای دخترم عجیب شد و حمله پانیک و خشونت و ..اضافه شد و ما درمانده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همه نتیجه فشار درسی هست

وگرنه مدارس عادی خیلی کم کسی افسردگی بگیره

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

اول از همه بگم اگه میخوای این چیزارو بندازی گردن مدرسه سخت در اشتباهی 

اصلا ربطی ب نمونه و دولتیو غیر انتفاعی ندارن هر جا آدم بی مسئولیت پیدا میشه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بعدش شروع به خودزنی کرد یعنی پوست دستش رو میکند و فریاد و حالتهایی که واقعا من میترسیدم

من غصه هام شروع شد که خدایا چرا اینجوری شده و صد تا دلیل که چرا من مادر خوبی نبودم

دیگه همسرم مدرسه رو مقصر میدونست و کلا هر چی دارو بود رو دور ریختیم و کم کم دخترم برگشت به وضعیت قبل

بماند مدرسه چقدر ترسید ،البته اینم اضافه کنم تصمیم گرفت ترک تحصیل کنه و من چقدر غصه خوردم

بچه ها الان تو سن بلوغن و حساس

به نظرم خودتون با دکتر روان شناس در ارتباط باشین

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

خودش که میگه مدرسه خیلی فشار میزاره روی ما،بعد مدرسه یه عیب دیگه که داره به تجربیا بها میده و انسانیا رو ارزش نمیده.سخت گیریای منم به دخترم فشار اورده بود

من دیگه تصمیم گرفتم زیاد بهش فشار نیارم،به روانپزشک و روانشناسم اعتقادی ندارم،شایدم از شانس بد ما برای ما خوب جواب نداد بدتر کرد

الان حال دخترتون چجوریه؟

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔