2777
2789

آقا ما از اول با همسرم تصمیم گرفتیم کلا عروسی نگیریم پولشو بذاریم جیبمون بریم یه جا و کلا جفتمون از عروسی اینا خوشمون نمیاد و ... الان نه تنها گرفتن بلکه به جا یکی سه تا شد ما دوتا شهر متفاوت و دوریم چون دور بود فامیل منو جدا گرفتن فامیل اونم جدا یه جشن دیگه هم گرفتن برامون مثل عروسی بود ... خلاصه یه دونه دیگه هست دیگه دعا کنید آخریش باشه ۲۳ خرداد میگیرن من نمیخوام آرایشگاه برم همه آرایشگرا مصنوعی میکنن صورتمو بیبی فیسم یهو میکنن منو ۳۰ ساله بنظرتون آرایش ساده و شیک بکنم بده ؟ برا خودم که مهم نیست فقط میخوام بگذره ولی دل مادر شوهرم میشکنه طفلی گوگولی گناه داره  دختر نداره من جا دخترشم خبلی ذوقمو داره

خب ما چیکار کنیم عزیزم اگر مادرشوهرت دوس داره برو بکن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰ ساله مگه چشه 😳من ۳۰ سالمه هرکی منو می‌بینه میگه اصلاً باورش نمی‌شه بچه‌ها آورده باشم ازدواج کرد ...

من ۳۳ سالمه اولین بارداریمه فکر میکنم خودمو کوچولوام چقد نظرش راجب سی ساله ها بده 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خودم آرایش بکنم تو خونه به عنوان یه عروس بده ؟ آرایشگرا ۱۰۰ تا لایه میارن رو پوست

ن بد نیست در ضمن مگه کجایی ارایشگراتون داغونن تهران بودی بگو چن جارو میشناسم اینجوری نیستن 

من نگفتم ۳۰ سال پیره گفتم برا من زیاده که ۲۳ سالمه ولی بهم نهایتا ۱۸ میخوره ....

اوههههه ۲۳ سالتههههه ای جووون 

هم اصفهان رفتم بهترین آرایشگاه هم شهر همسرم تالش

نمیدونم عزیزم نمیشناسم اونجا رو 

ولی میکاپ در حد سایه اسموکی و رژ هم داریم فقط یکمی فرم میدن ب چهره من برا عکاسیام میرم تهران میشناسم شمالم میشناسم البته بجز تالش 

من پسر بزرگم ۱۱سالشه جدی میگم یه جا رفته بودم برام خواستگار پیدا شد 🤔

اره میدونم عزیزم سن جذابیت تازه ۳۰ ب بالاس