2777
2789

کاش میشد تگش کنم 

طرف تاپیک زده پسر ۱۲ ساله پشت فرمون نشسته دوستاش رو هم سوار کرده ماشین و تصادف کردن حالا چی میشه . 

بالای ده نفر تو تاپیکی ک کلا ۴ ۵ صفحه بود نوشته بودن قتل عمد حساب میشه ۱۸ سالش بشه اعدامش میکنن !!! 

یکی هم نوشته بود چون گواهینامه نداره پس قتل خود حساب میشه 

اگه کسی فقط یه لیسانس حقوق داشته باشه این مدل نظریه های استادانه رو ببینه سرشو میکوبه به دیوار

🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا این کلا ازبیخ مشکل دار بچه ۱۲ساله میشینه پشت فرمون 🤕🤕🤕🤦🤦🤦🤦🤦😑😑😑😑

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پس چی حساب میشه؟؟ پسر دخترخالم با موتور زده به یکی و طرف تو کماست گواهینامه نداره حالا چیکارش میکنن؟ خانواده طرف رفتن شکایت کردن و باید برن دادگاه میشه بگی جرمش چی حساب میشه چون همونجا دوربین مدار بسته بوده نمیشه باباش گردن بگیره چون مشخصه کم سن وسال پشت موتور نشسته

اگه بمیره چی میشه تو رو خدا بگوووو

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

پسر دوازده ساله پاش اصن میرسه ب ترمز کلاژ؟ 😕

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

من ندیدم تاپیکش خب حالا نظر شما استاد بزرگوار چیره بر این امر چیه؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خب مگه نمیگفتن بدون گواهی نامه پشت رل نشستن و تصادف یعنی قتل عمد؟

اینو من خیلی سال پیش شنیدم یکی تعریف میکرد

ولی حکمش اعدام نیست...

همون حادثه در نظر میگیرن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

لیسانس حقوق نمیخواد 

همه میدونن قتل عمد نیست 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پسره ۱۲ ساله دوستاش رو سوار ماشین کرده تصادف کردن یکیشون فوت کرده

چه اشتباهی حالا خداکنه بیمه تقبل کنه وگرنه بایدهرچی دارن بفروشن دیه بدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖