2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم جمعه بازار

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 27 پست
😐😐😐وا تا این حد رو دیگه اولین باره میبینم

منم اولین بارم بود چیزی جا میزارم یه خورده شم تقصیر شوهرم بود کارتو داده بود دستم تا خرید میکردیم سریع میگفت کارت بکش بریم بعد تا میومدم کارت بکشم خودشو بچه محو میشدن تو شلوغی نگران بودم بچه گم نشه برای همین هول میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردمت چقدر ذهنت مشغول بوده میفهممت اشکال نداره بعد از این بیشتر حواست جمع می‌کنی

آره تا حالا نشده بود موقع خرید چیزی جا بذارم. البته بعد از زایمان ام یه خورده فراموش کار شدم ولی موقع خرید اولین بار بود

آره تا حالا نشده بود موقع خرید چیزی جا بذارم. البته بعد از زایمان ام یه خورده فراموش کار شدم ولی موق ...

اشکال نداره پیش میاد مگه یک نفر چند جا را باید بپاد

و مراقبت کنه گاهی آدم خسته هست ذهنش مشغوله 

پیش میاد من خودم گوشی توی دستم ده دقیقه بود داشتم دنبالش می گشتم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الهی عزیزم معلومه خیلی فکرت درگیره 😓

همین جوریشم داغونم تو زندگی دیگه بدون اون لحظه چقدر ذهنم خسته بود شوهرمم بقیه خریدا تو دستش بود کارتو داده بود دستم تا چیزی میخریدم میگفت سریع کارت بکش حوصله نداشت وایسه بعد با بچه یهو محو میشد تو شلوغی منم دنبال این دوتا میگشتم ذهنمم داغون فکر میکردم شوهرم برداشته

تمام اینها به کنار همین که شوهرت چیزی نگفته خیلی ارزش داره

نه از این لحاظ خوبه زیاد سرزنش نمیکنه کشش نمیده برعکسه من عصبی میشم هنوز نتونستم حضمش کنم 

🤣😂😂😂وای یاد خودمو شوهرم افتادیم رفته بودیم رستوران

قبلشم خرید کرده بودیم ..بعد غذا اومدیم خونه 

یهو شوهرم گفت عه پس خریدا کو😐😐🤭😂😂😂😂وای 

دوباره برگشتیم ..باز خوبه نگه داشتن واسمون 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اشکال نداره پیش میاد مگه یک نفر چند جا را باید بپادو مراقبت کنه گاهی آدم خسته هست ذهنش مشغوله پیش می ...

آره بابا خودم یه بار تو بازار بچم تو بغلم بود داشتم با نگرانی دنبال بچم میگشتم اطرافم 🤦‍♀️ میگفتم بچه کووو بچمم تو بغلم داشت همراه من اطرافو نگاه می‌کرد دنبال بچه می‌گشت 😂 یهو دیدم تو بغلمه برادر زادم داشت بهم می‌خندید 

🤣😂😂😂وای یاد خودمو شوهرم افتادیم رفته بودیم رستورانقبلشم خرید کرده بودیم ..بعد غذا اومدیم خونه یه ...

باز خوبه اونجا رستوران بوده. من کفشا رو بغل بساطیا جا گذاشتم رفتم دیگه کفشا نبود آقاهه هم گفت من ندیدم.کفشا که رفت. اون لباس فروشه هم بساطی بود حالا باید تا جمعه دیگه صبر کنم اگه حواسش بوده باشه شاید برام نگه داشته باشه ولی بعید میدونم خیلی شلوغ بود خودشم سرش شلوغ بود. 

آره بابا خودم یه بار تو بازار بچم تو بغلم بود داشتم با نگرانی دنبال بچم میگشتم اطرافم 🤦‍♀️ میگفتم ب ...

🤣🤣 اوضاع حیطه که

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»