خرید کردم یه دست لباس خونگی برای دخترم خریدم ولی از بس ذهنم داغون بود جا گذاشتم اونجا متوجه نشدم. بعد رفتیم یه جفت صندل برای دخترم خریدیم همون جا پوشید یادم رفت کتونی های خودشو از زمین بردارم کتونیاشم نو بود با یه جفت جوراب 😤 وقتی برگشتیم خونه فهمیدم. دوباره با شوهرم رفتیم ولی کفشا نبود که نبود برگشتیم خونه تازه فهمیدم لباساشم جا گذاشتم🤦♀️ تا رفتیم دیگه جمع کرده بودن.شوهرم چیزی نگفت ولی از دیروز دارم خود خوری میکنم خیلی ناراحتم باز به خودم میگم ولش کن صدقه سر بچه هام ولی باز یادش میافتم اعصابم خورد میشه😤
خسته نباشید بنظرم کلا بازار نرو شما تا بیشتر از این ضرر نزدی
دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉 ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️ مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉
والا منم اعصابم خورد شد یکم حواستو جمع کن خواهر خوبه شوهرتو جا نزاشتی
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»