2777
2789
عنوان

فردی ک بهش علاقمندم چرا اینطوریه

144 بازدید | 11 پست

امروز رفتم تو بیمارستان محل کارش درخواست کار بدم 

یهوو رومو ک برگردوندم اونو دیدم نگاه کردیم همو 

ولی مثه غریبه ها از کنارم رد شد 

البته ک از نگاهش میخونم متوجه حضورم شد ولی کسی ک ی هفته پیش تو پیامک و زنگ و تلفن میگه فدات شم و قربونت برم 

چرا حضوری دهنش قفل میشه !!!

منم قفل میکنم اون لحظه !!خودم سلامش ندادم گفتم ببینم اون چیزی میگه اینقد غد و مغروره 

با هم همکار بودیم اشنا شدیم 

دو ماه نبود بخاطر فوت مادرش ک ی هفته پیش خودش منو تو خیابون دید گفت نزدیک بوده ی ور ماشینمو ببری منم اصلا متوجه اش نشدم 

و اینم از امروز خودم ک میبینمش دست و پام گم میکنم 

دلم‌میخاد بهش پیام بدم بگم منو میبینی چرا لال میشی 

درصورتی ک دکترای دیگه رو میبینم یهویی جایی ببینم برام  راحته و اونا هم براحتی سلام و علیک میکنن و تموم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بپرسم ؟؟ اینطوری بگم بهش ؟ چرا وقتی منو میبینی قفل میکنی نمیتونی ی سلام بدی ؟ مثه غریبه هایی ا ...

از جانب خودت حرف بزن بگو وقتی دیدمت این حس گرفتم که که یه غریبه هستم و نمیشناسیم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

واقعا بپرسم ؟؟ اینطوری بگم بهش ؟ چرا وقتی منو میبینی قفل میکنی نمیتونی ی سلام بدی ؟ مثه غریبه هایی ا ...

انقدر مستقیم بگی ممکنه راستشو نگه، یکم باهاش حرف بزن اگه سنگین بود بگو چیزی شده یا ازم دلخوری؟

دونده دوست داشتنی

از جانب خودت حرف بزن بگو وقتی دیدمت این حس گرفتم که که یه غریبه هستم و نمیشناسیم

ای خودا غرورم‌ک نمیشکنه ؟ 

نگه دختره دنبالمه ؟

واقعا این حق من نبود برخورد امروزش چقدر تعارفش کردم بیا ناهار ببر ....

رفتم مراسم خاکسپاری ...

انقدر مستقیم بگی ممکنه راستشو نگه، یکم باهاش حرف بزن اگه سنگین بود بگو چیزی شده یا ازم دلخوری؟

مودیه انگار ...

ولی رفتار امروزش بی ادبانه بود بنظرم نمبدونم چشمی انگار سلام دادیم ولی چ فایده چ اشکال داره دو تا همکار همو سلام کنن ؟؟؟

مودیه انگار ...ولی رفتار امروزش بی ادبانه بود بنظرم نمبدونم چشمی انگار سلام دادیم ولی چ فایده چ اشکا ...

اگه دوستت داشته باشه با دیدنت انرژی میگیره (۹۹ درصد اوقات)

دونده دوست داشتنی

ای خودا غرورم‌ک نمیشکنه ؟ نگه دختره دنبالمه ؟واقعا این حق من نبود برخورد امروزش چقدر تعارفش کردم بیا ...

اگر دوستش،داری و ارزششو داره حرفتو بزن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اگه دوستت داشته باشه با دیدنت انرژی میگیره (۹۹ درصد اوقات)

قربونت اره خودم ک این حسو میگیرم اونم حس میکنم هول میکنه با هیچکس رفتارش اینطوری نیس 

دیدم رقتارشو با بقیه 

صبر میکنم شیفتش تموم‌ شه معمولا بعد شیفتاش ک منو ببینه زنگ‌میزنه 

اگه نزد بهش میگم