2777
2789

روزتونو چطور شرو کردین و تا شب چ برنامه هایی دارین؟

من ۶ بیدار شدم ی دوش گرفتم بعد روتین بعد حمام روانجام دادم لباس قشنگ پوشیدم ی چایی دم کردم خونرو جرتب کردم ساعت ۷ ک شد بچه هامو بیدار کردم بعد صبجانه راهی مدرسه شدن منم مشغول پخت ناهار شدم ازونجا ک فصل دلمه س ناهار دلمه درس کردم و بعد خوردن صبحانه کتاب عشق سالهای وبا رو شرو کردم ب خوندن تا ساعت ۱۱ و نیم باز بلند شدم و دلمه هارو چیدم تو ظرف سس هم زدم بهش و گذاشتم رو اجتق ی لیوان‌جایی ریختم ی پادکست گوش دادم الان ی عطر جذاب ک دیروز خریدمو ب خودم زدم رو بالکن نشسم منتظر اومدن جوجه هام

دنبال ی جرقه م ک بشینم روتین اجرا کنم و فلان ولی دل و دماغی برام نمونده واقعا....

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

خوابت نمیاد ؟ 

من هر چی هم شبا زودتر بخوابم . صبح خواب الودم شدیدا .

راضی نیستم بیدار شم از خواب . تا ساعت ۱۱ میخوابم. 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته نباشید منم صبحونه خوردم وموهاموشونه کردم ورفتم تاداروخانه وکمی سبزی خریدم واومدم خونه روجاروزدم سبزی هاروپاک کردم مامانم هم بیرون گفت ناهاربااون ومنم دارم اهنگ معبن گوش میکنم وتونی نی سایتم 

گاهی انسانم آرزوست
خوابت نمیاد ؟ من هر چی هم شبا زودتر بخوابم . صبح خواب الودم شدیدا .راضی نیستم بیدار شم از خواب . تا ...

باید بین 5 تا 7 صبح بیدار شی! از ساعت 5یه هورمونی توی بدن ترشح میشه که به شدت انرژی بخشه، اگر موقع ترشح این هورمون خواب باشی میسوزه و از بین میره و در نتیجه در طول روز کسلی

اگر از خوده 5 بیدار بشی که دیگه عالیه

شبا هم بین 10 شب تا 2 نصف شب باید خواب باشی، بهترین زمان خواب توی این چهار ساعته! ساعت بدن به شدت دقیقه و اگر طبق زمان بندی بدن پیش بری بهترین نتیجه رو از هر لحاظ می بینی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خوابت نمیاد ؟ من هر چی هم شبا زودتر بخوابم . صبح خواب الودم شدیدا .راضی نیستم بیدار شم از خواب . تا ...

ن بچه مدرسه ای دارم انقد ک صبا ۶ بیدار شدم عادت کردم روزا تعطیل خیلی بتونم بخابم تا ۷ بشه