2777
2789

یعنی بهار تابستان پاییز زمستان تولد میگیرن واسه بچه هاشون همیشه باید پول نقد تو خونه داشته باشم حالا نمیگم خیلی هم میبرم نهایت ۵۰۰ ۶۰۰ میدم..من خودم دوسال تولد نگرفتم یعنی کسی رو دعوت نکردم ک بخوان کادو بیارن ولی وقتی اونا برا بچه هاشون میگیرن منم مجبورم دعوت کنم..فردا هم تولدشوهر خواهرمه باز باید پول ببرم..اگرم چیزی بگم میگن تو چقد غیراجتماعی هستی وفلان و...

راست میگن دیگه. عزت گذاشته سرت دعوت کرده برو. اونام کیک و شام تدارک میبینن. خوش میگذره دور همی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خواهرت مرد گنده تولد میگیره کادو جمع میکنه😐

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بده مگه ،ب ی بهونه دور هم جمع میشید خوش میگذره 

پولشو هم فک کن رفتی رستوران😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

والا من به بچه خواهرم ۲۵۰ یا ۲۰۰ دادم

۶۰۰ خیلی زیاده 

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

توفامیل ما تولدی گرفته نمیشه اصولا فقط تبریک میگیم که اونم برای تولد من غیر از 5 یا 6 نفر دیگه هیچکی تبریک نمیگه ولی من تولد تک تکشون رو از عمه و خاله و عمو تا بچشون و نوشون رو تبریک میگم و حداقل یک پیامو میفرستم

راست میگن دیگه. عزت گذاشته سرت دعوت کرده برو. اونام کیک و شام تدارک میبینن. خوش میگذره دور همی

میدونم خرج گرونه..و هزینه ای ک میکنن در برابر پولی ک کادو میبریم هیچه ولی واقعا درتوانم نیست چون باید از همسرم پول بگیرم اگر خودم داشتم ک مشکلی نبود