2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول يه كم آرد سفيدو تو كره يا روغن تفت بده تا يه كم قهوه اي شه نسوزونيشاااا😁 بعدشربتش كه تركيب شكرياپودرقندگلاب وزعفرونه رو اضافه كن همش بزن بزار غلظت بگيراگه دوست داشتي يه كم زيره بزن اگه نه كه٤مغز بريز توشو نوش جان كن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

من با ارد برنج درست میکنم.با ارد گندمم میشه

ارد خالی تفت بدید تا بوی خامیش بره و تغییر رنگ بده.یه کره پنجا گرمی اضافه میکنی و تفت میدی

بعد اب میریزی تا جوش بیاد.پودر زیره.هل.دارچین.زعفرون‌ و نبات دراخر

شکر هم میشه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

من این جوری درست میکنم .آردو یه کم تفت میدم بعد کره میزنم . زعفرون میزنم بعدم شکر میریزم شل در میاد اینجوری خیلیم خوشمزس 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

دو تا قاشق ارد برنج رو توی روغن ترجیحا حیوانی تفت بده و بهش پسته و بادام اسیاب شده اضافه کن به اضافه هل و تخم شوید و رازیانه و زیره و اب صاف شده جوشونده گاوزبان و بابونه .و نبات برای شیرینیش. وقتی غلظتش شل تر از ماست شد اماده خوردنه .عالیه مزه اش و برای کسانی که پریودن و یا در حال اقدامن خیلی خوبه .اما برای زنان حامله توصیه نمی کنم

راستي شماليا ي كاچي مخصوص دارن كه براي عروس درست ميكنن با روغن حيواني، من ي بار خوردم ي عروس از نور گرفته بوديم مامانش درست كردًه بودً، واقعاااااااااا چيزي با اون خوشمزگي و لذيذي تاحالا نخورده بودمً 

سلام عزیزم آرد رو خوب تفت می دی تا خامیش گرفته بشه ... از اون طرف شکر و داخل آب حل می کنی بعد صافش می کنی داخلش گلاب و زعفروون می ریزی تا یکدست بشه اونو روی شعله می زاری تا شکر کاملا حل بشه ... وقتی آرد خامیش گرفته شد ... کره رو داخلش می ریزی و هم می زنی ..شعله باید کم باشه ...وقتی شبیه خمیر یکدست شد .شیره رو که آماده کردی داخلش می ریزی کم کم تا محلول یکدستی بشه ...بعد هم می زنی ...بعد یک جوش اونو پایین می زاری نوش جان می تونی روش رو باانواع پودرها پسته نارگیل بادام تزیین کنی ... راستی بعضی ها داخل کاچی برای گرمی دارچین زنجفیل شاهدونه و زیره می ریزن که سلیقه ایی هستش

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))