بچه ها من مرغ رو تیکه تیکه کردم با نمک و فلفل و روغن و پیاز و یکوچولو سیر واینا هم زدم گذاشتم تو ظرف وسلفون کشیدم، باقی مراحل رو دقیق نمیدونم میترسم چیزی جا بندازم خراب شه؛کسی تجربه داره؟
اولین سوالم اینه که سینه بود اینی که برداشتم؟یه تیکه گوشت چسپیده به قفسه سینه بود دیگه همون سینه ست؟
الان بعد دو ساعت اینارو بردارم بدون روغن زدن یا هیچی، بکنمش تو سیخ و بگیرم رو اجاق گاز؟با چه شعله ای؟هر طرف رو چنددقیقه؟
چیزی لازم نیست بزنم دیگه؟
توری نداریم