2777
2789
عنوان

جای من باشین ای وی اف میکنین یا بازم صبر میکنین 19 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 40 پست
مرسیاره دکترم گفت میتونین اسپرم ذخیره کنین

ذخیره داشته باشید حتی بعد ها هم بخواین آی وی اف کنین مشکلی ن ارید

فقط شما برای اینکه تنبلی تخمدانت شدید نشه حتما روتین زندگیت رو عوض کن حواست به خودت باشه ورزش منظم کن  اضافه وزن ن اشته باش اگر شکمت بزرگ هست حتما با ورزش کوچیک‌کن که چربی دور رحم نداشته باشی شبا زود بخواب مصرف قند و شیرین رو خیلی کم کن

خواهرانه بخوام بهت بگم سنت کمه برای بچه دار شدن بعدها حتی زندکی خیلی روبراهی داشته باشی بازم برای اینکه به پیشرفت خودت وقت و‌زمان ندادی حسرت میخوری حداقل درست رو‌ تموم کن

ولی کارهات رو‌هم عاقلانه پیش ببر تحت نظر دکتر باش به سلامتی خودت و همسرت برس در رابطه با مساله همسرت حتما با جند تا دکتر حاذق در ارتباط باش که تصمیم درست رو بگیرین نهایتش همون بانک اسپرم یا ذخیره جنین هست که به وقتش انتقال بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی حرفات ارومم کردامروز قراره برم پیش دکترم باهاش حرف بزنیماینارم میگم

اسپرم بالا نوشتی میشه ذخیره کرد

اونم هستااا

چون من نشنیده بودم

ببین با پزشک زنان هم مشورت بگیر

ک اسپرم رو ذخیره کنید

بعدا میشه ای وی اف کنید و بچه دار شید اگر طبیعی نشد

یا چی

راهنمایی کنه

گرچه مطمئنن بچه دار میشید به صورت طبیعی

اینا فقط برای اینکه خیالتون اسوده باشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چراانقدر دوست داری خودتو زود توی زندگی اسیر کنی ؟ بچه داری از دور قشنگه ها ...از نزدیک دهن سرویس کنه .

بزار چندسال ارامش داشته باشی درست تموم بشه ...لااقل یکم خودتو بساز تو زندگی ک مدرکی داشته باشی ...روزی روزگاری شاید خواستی کار کنی حداقل ی مدرکی داری تحصیلاتی ...بچه چیه دیگه این وسط 

از یه جهت هم خوبه الان بیشتر حوصله بچه داریمن ۳۳ آوردم خیلی دیره هم حوصله ندارمهم ب دومی نمیتونم فک ...

خوش به حالت آوردی من با همسرم به مشکل خوردم ۳۵ سالمه یه دونه ام ندارم فکرم نکنم بچه دار شم با این شوهر بی خاصیتم

خوش به حالت آوردی من با همسرم به مشکل خوردم ۳۵ سالمه یه دونه ام ندارم فکرم نکنم بچه دار شم با این شو ...

اگه. شوهرت خوب نیس بچه میاوردی اوضاع بدترم میشد

ینی بیشتر حرص میخوردی

۳۵ خیلی هم دیر نیس بخوای بیاری میتونی