2777
2789
عنوان

جای من باشین ای وی اف میکنین یا بازم صبر میکنین 19 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 40 پست

اره یکم دیگه صبر کن

حتی همچی نرمال باشه تا یکسال هم طبیعی هست اقدام کنی ولی بجه دار نشی

بعد یکسال باید پیگیری بشه

اولش دارو درمانی اگر جواب نداد اخر سر ای وی اف

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سنت که مشکلی نداره 

اگر دوست داری چرا دست دست میکنی دلیل برای تاخیر نداره وقتی شرایط خوبب داره و اینقدر به بچه علاقه داری اقدام کن

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

نوزده سالته صبر کن زوده بدون جلوگیری باشید هر وقت خدا داد ولی از دکتر هم بپرس آیا دو سال فرضا فاصله ...

گفت باید تحت کنترل باشی تنبلی نیاری و هر سه ماه بیای چکاب

لایک نکن خواهر منننن  
هزیتش خیلی زیاده اخه

هزینه بچه هم بسیار زیاده

و ای وی اف با شرایطی ک شما میگی پزشکت میگه

و احتمال اینکه ۲ قلو اینام بشه هست

بنابراین

چاره ایی نیست پول جمع کنی

یا طلا بفروشی برای فریز

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

همسرت چند سالشه؟

بهتره با دکتر صحبت کنید که اگر صبر کنید کیفیت اسپرم‌پایین نیاد بعدا دچار مشکل بشید مشکلات باروری خانمها عموما مربوط به تنبلی تخمدان هست که با قرص و‌دارو برطرف میشه ولی برای آقایون درمانشون کمی سختتره 

با دکتر مشورت کنی

اگر الان به نظرت زوده حداقل اسپرم همسرتون که الان کیفیت بهتری داره تو بانک اسپرم ذخیره داشته باشید خودتون هم میتونید طبیعی اقدام کنید باردار شدید که چه بهتر اگرم نشدید خیالتون جمع هست از طرف همسرتون که بانک اسپرم ذخیره دارید به مشکل نمیخورید

گفت باید تحت کنترل باشی تنبلی نیاری و هر سه ماه بیای چکاب

خب پس صبر کن 

انشالله خدا بهتون میده 

دوما بچه دار شدن مسئولیت بزرگیه 

فعلا از بودن کنار هم لذت ببرید

آرزومه که بغلم کنی خودت....
هزینه بچه هم بسیار زیادهو ای وی اف با شرایطی ک شما میگی پزشکت میگهو احتمال اینکه ۲ قلو اینام بشه هست ...

از اون لحاظ پول داریم یعنی مشکل مالی نداریم ولی خب دیگ یه استرس عجیبی دارما زندگیمو ریخته بهم

لایک نکن خواهر منننن  
همسرت چند سالشه؟بهتره با دکتر صحبت کنید که اگر صبر کنید کیفیت اسپرم‌پایین نیاد بعدا دچار مشکل بشید م ...

مرسی

اره دکترم گفت میتونین اسپرم ذخیره کنین

لایک نکن خواهر منننن  

همه ی راه هارو برو آی وی اف آخرین راهه طب سنتی امتحان کن و اصلاح سبک بکنید یه سال دیگه ام اقدام کنید اگه نشد برو دنبالش مسیر خیلی سختیه فک نکن همینکه ivf کنی بچه دار میشی شاید نشد اونوقت داغون میشی

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اون لحاظ پول داریم یعنی مشکل مالی نداریم ولی خب دیگ یه استرس عجیبی دارما زندگیمو ریخته بهم

استرس چی اخه عزیزم 💙💙

هزاران راه برای بچه دار شدن هست

نگران نباش

نگران تنبلیت نباش اون اوکیه

اگر فقط همین بود

میگفتم توی اقدام بمون تا بچه دار شی

منتها ۲ نکته هست

شما دانشجویی فعلا

باردار شی و بچه دار کلا قید درسو باید بزنی

و عجله ایی نیست !!

پس مدرکتو اول بگیر

دومین نکته

همسرت مشکل داره

برای اقایون پیچیده تره درمان

باید پزشک تعیین کنه

ک ایا الان فریز کنید جنین کار خوبیه

یا ن همسر شما مثلا ۵ سال دیگ هم حتی میتونه بچه دار شه

مشکل الان فقط همسرته

ن خودت

برای اون موضوع یه فکری بکن

چون خانوما مشکلی داشته باشن هزاااااران راه جلو پاشونه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

از یه جهت هم خوبه الان بیشتر حوصله بچه داریمن ۳۳ آوردم خیلی دیره هم حوصله ندارمهم ب دومی نمیتونم فک ...

نه بابا دومی روهم ۲۰اوردم دیگه کاملا یه روانی شدم...کار خوب رو تو کردی به نظرم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
استرس چی اخه عزیزم 💙💙هزاران راه برای بچه دار شدن هستنگران نباشنگران تنبلیت نباش اون اوکیهاگر فقط ه ...

مرسی حرفات ارومم کرد

امروز قراره برم پیش دکترم باهاش حرف بزنیم

اینارم میگم

لایک نکن خواهر منننن