2777
2789
عنوان

شارژ ساختمان😐

95 بازدید | 2 پست

ما حدود یک ماه و خورده ای نبودیم شارژ فروردین نریختم به حساب ساختمون اول بسم الله مدیر ساختمون تا فهمید برگشتیم اومده زنگ واحد میزنه گفت شارژ بدین در  صورتیکه خودش چهار ماه نبود تو این چهار ماه شارژ نداد گفت من نه از اسانسور استفاده کردم نه چیزی چرا شارژ الکی بدم !!! منم گفتم شما خودتون شارژ 4ماه ندادید میگه شما هم اگه 4ماه نبودید شارژ ندید!!!!😐😐😐😐

چندبارم تو گروه همسایه ها گفت تاخیر واریز شارژ دارید من محل ندادم اومده درخونمون 😐😐😐😐

شما باشید شارژ میدید؟؟مبلغش چیزی نیست ولی برام زور داره بیخود بی جهت پول بدم درصورتیکه ما نبودیم چه 4ماه باشه چه 1ماه مگه چه فرقی داره😐

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.