2777
2789

خانوما من با۱۱روز تاخیر پریودی بیبی چک میزدم منفی بود.رفتم آزمایش دادم مثبت بود وعددبتا ۵۸۰.گفتن کمه وباید دوروز بعد ازمایشو تکرارکنی که باید بتا بره بالا ولی من تکرارکردم ازمایشو عدد بتا شده بود ۴۵۰.گقتن احتمالا داره سقط میشه.فرداش رفتم سونوگرافی واژینال گفتش داخل رحم هیچی دیده نمیشه ولی یه کیست کورپوس لوتئوم حاملگی داخل تخمدان چپ هست.که من چندروز بعد این سونوگرافی پریود شدم. میگم پس چرا آزمایش مثبت شده وقتی جنینی در کار نبوده؟

بارداری شیمیایی میگن بهش. سرچ بزن 

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به توضیحات شما، به نظر می‌رسد که شما یک **حاملگی شیمیایی (Chemical Pregnancy)** یا **سقط زودهنگام** را تجربه کرده‌اید. در ادامه توضیح می‌دهم چرا آزمایش خون مثبت شد در حالی که در سونوگرافی جنینی دیده نشد:

### ۱. **حاملگی شیمیایی چیست؟**  

حاملگی شیمیایی زمانی اتفاق می‌افتد که تخمک بارور شده و در رحم لانه‌گزینی می‌کند و هورمون **hCG** (هورمون بارداری) ترشح می‌شود (به همین دلیل آزمایش خون و حتی بی‌بی چک ممکن است مثبت شود)، اما به دلایلی رشد جنین متوقف می‌شود و کیسه یا جنین در سونوگرافی دیده نمی‌شود. در نهایت، بدن به صورت خودبه‌خود بافت را دفع می‌کند و خونریزی شبیه پریود اتفاق می‌افتد.

---

### ۲. **چرا آزمایش خون مثبت شد ولی جنینی وجود نداشت؟**  

- **هورمون hCG** ابتدا توسط سلول‌های جفت اولیه (تروفوبلاست) ترشح می‌شود، حتی اگر جنین به درستی تشکیل نشده باشد.  

- در حاملگی شیمیایی، hCG به اندازه‌ای بالا می‌رود که در آزمایش خون تشخیص داده می‌شود، اما به دلیل توقف رشد، عدد hCG شروع به کاهش می‌کند (مانند مورد شما که از ۵۸۰ به ۴۵۰ رسید).  

- در سونوگرافی واژینال، اگر hCG زیر **۱۵۰۰-۲۰۰۰** باشد، معمولاً کیسه حاملگی دیده نمی‌شود. در مورد شما، چون hCG پایین بود و بعداً کاهش یافت، احتمالاً لانه‌گزینی ناموفق بوده است.

---

### ۳. **نقش کیست کورپوس لوتئوم چیست؟**  

- این کیست در تخمدان تشکیل می‌شود و در اثر ترشح هورمون‌های پس از تخمک‌گذاری ایجاد می‌شود.  

- در بارداری، این کیست **پروژسترون** ترشح می‌کند تا از حاملگی حمایت کند.  

- پس از سقط یا پریود شدن، این کیست معمولاً خودبه‌خود کوچک می‌شود.

---

### ۴. **چرا پریود بعد از این اتفاق رخ داد؟**  

- با توقف رشد بارداری، سطح هورمون‌ها افت می‌کند و دیواره رحم ریزش می‌کند (مانند یک پریود معمولی یا کمی سنگین‌تر).  

- این خونریزی در واقع **سقط طبیعی** بدن است و نشان می‌دهد که بافت غیرطبیعی دفع شده است.

---

### ۵. **آیا نیاز به اقدام خاصی است؟**  

- اگر خونریزی شما مانند پریود طبیعی بوده و قطع شده، معمولاً نیاز به مداخله پزشکی نیست.  

- اگر خونریزی بسیار شدید، همراه با درد شدید یا تب باشد، باید به پزشک مراجعه کنید.  

- پس از این اتفاق، بهتر است **۲-۳ هفته** بعد یک آزمایش hCG دهید تا مطمئن شوید عدد به صفر رسیده است.  

- اگر قصد بارداری دارید، معمولاً پس از یک سیکل طبیعی می‌توانید مجدد اقدام کنید.

---

### جمع‌بندی:  

به احتمال زیاد شما یک **حاملگی شیمیایی** داشته‌اید که در مراحل بسیار ابتدایی متوقف شده است. آزمایش خون به دلیل ترشح هورمون hCG مثبت شد، اما چون رشد ادامه نیافت، در سونوگرافی چیزی دیده نشد و در نهایت بدن شما بافت را دفع کرد. این اتفاق شایع است و معمولاً تأثیری بر بارداری‌های آینده ندارد. اگر نگران هستید، می‌توانید با پزشک خود برای چکاپ بیشتر مشورت کنید. 💛

آخری