2777
2789

خب خانومه گول نخوره 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره ی کوثر و هفت یا نه بار به نیت دورشدنشون از هم بخون بدم سمت خانوم و به سمتی که اقا هست ان شالله از شر نفس فتنه گر در امان باشن

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

آقا در دسترسم نیست بدم سمت خانوم کافیه؟

اره به سمت خانوم کافیه ولی مثلا به سمتی که خونه ی اقا هست بدمید از باد بخواید ببره سمتش یا به سمت گوشی خانوم‌به نیت اینکه اون اقا بهش پیام نده بدمید

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

اره به سمت خانوم کافیه ولی مثلا به سمتی که خونه ی اقا هست بدمید از باد بخواید ببره سمتش یا به سمت گو ...

مرسی عزیز دلم از راهنماییت آنقدر حالم بده که خدا می‌دونه😔

خانومه هه یکی گلای بهشت پسره اشغال فتنه و اشوب ب پا کرده رفیقم مثل خواهرمه نمیخام تو این راه بیوفته ...

هر روز یه ایت الکرسی بخون و بگو خدایا خودت ازش محافظت کن عالیه این دعا 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

مرسی عزیز دلم از راهنماییت آنقدر حالم بده که خدا می‌دونه😔

به حق دستای کوچیک حضرت رقیه گره های بزرگت باز شن ان شالله 

اگه خانوم از نردیکانته و در جریانه که تو میدونی ازش خواهش کن باهات بیاد مشاوره 

به حق دستای کوچیک حضرت رقیه گره های بزرگت باز شن ان شالله اگه خانوم از نردیکانته و در جریانه که تو م ...

بله رفیقمه که مثل خواهره واسم از بچگی باهمین 20 ساله رفیقم جون جونیا ولی زندگی قشنگشو داره خراب می‌کنه شوهرش براش همه چی فراهم کرده زندگیش فوق العادس میگه فقط دارم با پسره حرف میزنم و چیز خاصی نیس و راستم میگ ولی من میخام این اتفاقم میوفته چون بلاخره خیانته  

زیر بار نمیره 

یعنی دوستت متاهله داره خیانت میکنه

نمیدونم خیانت محسوب میشه با ن

ولی حیفه زندگیشن داره به نابودی می‌بره زندگیشو شوهرش براش همه چی فراهم کرده اما رفیقم خودشو گول میز نه ک فقد دوستی معمولیع راست میگه دختری ک دروغ نمیگه ولی بازم بنظرم خیانت محسوب میشه و امکان داره گول بخره خیلی ناراحتم 😔

نمیدونم خیانت محسوب میشه با نولی حیفه زندگیشن داره به نابودی می‌بره زندگیشو شوهرش براش همه چی فراهم ...

اولش همیشه آدم حس میکنه معمولیه ولی یع جایی گیر میکنه که زندگیشو باخته شیطون رفته تو جلدش