2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 56 پست

هر‌ جوری خودت صلاح میدونی انجام بده اگه میپوشی بپوش نزار نظر دیگران یا جامعه تاثیر بزاره 

من نمازم میخونم روزه میگرم حجاب جایی اجباری باشه میزنم نباشه انتخاب خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین پیشنهاد من به شما برای نزدیک شدن به خدا اینه 

1- هرماه شده مقدار کمی صدقه بده 

2- هر روز ی ایت الکرسی بخون با 5 تا صلوات ب نیت امام زمان و پنج تن 

3- سعی کن از خشم و بددهنی به ادما دوری کنی 

4- مهم ترین چیز اینه ک دیدگاه مذهبی رو با دیدگاه سیاسی یکی نکنی و واقعی نگر باشه 

موفق باشی -

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

اول ک از خدا بخواه

دوم واقعا سخته .سعی کن جا نزنی. تلاشت رو بکن .خود خدا کمکت میکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اسی منم مثل تو بودم وضعیت حجابم افتضاح بود ولی به قول خودم اعتقاداتم قوی بود دوست داشتم نماز بخونم و باحجاب بشم 

بعد گفتم خدایا نماز میخونم ولی حجاب نمیگیرم اصلا تو کتم نمیره این همه زیبایی و پنهان کنم 😂

بعد یه مدت دیگه باحجاب شدم و فهمیدم اعتقادات اون موقع ام شعار الکی بوده و عمل هم باید باشه 

الان حالم خیلی خوبه همه مشکلاتم حل شدن و هیچ اتفاقی نمیتونه ناراحتم کنه چون خدا باهامه

عزیز خواهر از خدا و اامام های معصوم کمک بگیر کهدستت را بگیرند 

از زیاد شروع نکن 

مثلا بگو میخوام هفته ای یک نماز بخوانم 

بعد روزی یک وعده نماز بخوان هر وعده ای که عشقت میکشه

ارام ارام 

با ادمهای مذهبی کار درست معاشرت کن

شیطان و نفس اماره خیلی اذیت میکنه 

ولی صبر کن، ذکر بگو. 

به یکی متوسل شو یا امامان معصوم یا شهدا بالاخره خودت به جایی وصل کن. 

مدام از خدا کمک بخواه. 

ان شاء الله تو مسیرت سربلند باشی و روسفید. 💚

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

من الان مذهبی نیستم دیگه

یه مدت مثل تو خودم انتخاب کردم 

اما باید بهت بگم که اولین کاری که باید کنی تحقیقه 

خیلی‌ تحقیق کن پیش خودت دلیل بیار برای عقایدی که میخوای قبولشون داشته باشی 

باهاشون نشست و برخواست کن 

ببین اصلاً میتونی کنار بیای 

باید بگم مذهبی بودن تو جامعه ما خلاصه نمیشه تو همین دو تا چیزی که مثال زدی 

دیدگاه های الان خودت رو با دیدگاه های که اگر به خودت گفتی مذهبی باید بپذیری مقایسه کن ببین اصلاً میتونی بپذیری 

خلاصه که احساسی تصمیم نگیر 

و در نهایت تصمیم با تو هست 

خودت باید انتخاب کنی که خودت رو چطور دوست داری 

اکسپلور هم وقتی خودت چنین پست هایی رو ببینی نا خوداگاه چنین پست های نشونت میده 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐