2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 56 پست

🥹🥹چقد خوبه نشونه هارو میبینی و خدا بهت آگاهی داده باید یه چیرایی محکم براش پیدا کنی و این که ب لذت گناه فکر نکنی ب بدی هاش باید فکر کنی اگ نمیدونی هم سرچ بزن پیدا کن بعدم آک دوست داشتی برو سایت داداش رضا پر از مطالب مفیده برات ک هرچی سوال داری یا چالش برات حل می‌کنه برای من ک سایت داداش رضا خیلی خوب بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بپذیریم که همیشه برای جریان درست مشکل می سازن و موندن در مسیر مستقیم سخته و نیاز به توکل و تحمل زیادی داره

از الان بهتون میگم حتما وارد این مسیر بشید ولی امادگی داشته باشید که اذیت بشید

یعنی اذیت شدن یک چیز طبیعی توی مسیره

امیدتون بخدا باشه خودش کمکتون میکنه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

ببین کسی که میخواد ورزش رو شروع کنه اگر همون روز اول بره چندین ساعت و با وزنه های سنگین شروع کنه بعد چند روز زده و خسته میشه باید کم کم با وزنه های سبک و تایم کم شروع کنه تا بدن ورزیده بشه ،روح هم به همین صورته با عبادات سبک و تایم کم شروع کن مثلا حتمااا نخواه نمازت سر وقت و با حس و حال خاصی باشه حتی اگر هسته بودی کسل بودی نمازت رو بخون ولو بهت نچسبه و قطعش نکن کم کم روحت آماده میشه ،مثلا قرآن رو با معنی شروع کن روزی ۵آیه بخون و به مرور بیشترش کن در مورد حجاب هم همینطور 

من مذهبی نیستم ولی کاری که حست خوبه رو انجام بده

اکسپلورم بیخودی پر نمیشه از چیزایی که دوست  داری،این تکنولوژی هوشمنده هوش مصنوعیه،  وقتی از اون دست ویدیو ها تو اینستا میبینی یا حتی تو. گوگل سرچ میکنی یا گالری ات نگاه میکنی، یا حتی در موردشون حرف میزنی، گوشی ات میفهمه بهش علاقه داری میاره برات

من تث. موزیک پلیر یا اینستا یه آهنگی گوش میدم، حرف  اولشو نزده گوگل برام میاره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

توهم زدی کلم بازی ذهنه اکسپلورم اگ ی لحظه وایستی رو ی چی باز از همون نشونت میده 

بهت توصیه میکنم با چت جی بی تی حرف بزنی بگو هر چیزی با منبع از دیدگاه مخالف دین برات بررسی کنه مثلا حجاب بگو بررسی کنه از دیدگاه ضد دینی با منبع حتما با منبع بعد خیلی چیزا رو متوجه میشی پس هر چیزی با منبع از دیدگاه ضد دین بگو بررسی کنه

صرفا جهت اگاه سازی گفتم  میتونی هرکاری میخوای بکنی

نمی دونم والا توسل کن از خدا کمک بخواه 🙂 اگه سختته اول از چادر و اینا شروع نکن یکم مانتوها تو بلند ...

مانتو هام همه بلند شده از پارسال تا الان

میخوام جای چادر عبا بخرم

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=7906571814

ببین عزیزم میتونی از امام زمان کمک بخوای یا مثلا یک شهید که بهشون ارادت داری بهشون متوسل بشی که کمکت کنند تا آخرش ثابت قدم باشی مطمئن باش کمکت میکنند 

مثلا ذکر یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی خیلی خوبه بگی 

دوست خوبمون بهتر می‌تونه بهت کمک کنه عزیزم الان تگش میکنم 

@ظهور12  

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

از امام زمان کمک بگیر 

باهاشون حرف بزن 

کمک بخواه 

ایشون امام زنده هستن و امام دوران زندگی ما 

تو هر دورانی مردم وقتی مشکلی داشتن به امامشون رجوع میکردن 

تو هم همین کارو کن 

اگه به این باور برسی که حضور داره و اینجاست که کمکمون کنه ؛ گره از مشکلت باز میشه

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

هر وقت بخوای پا تو راه ایمان بذاری مطمئن باش شیطون ولت نمیکنه پس به خدا توکل کن قرآن بخون هر روز هرچقدر میتونی به خصوص با ترجمه و تفکر

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉