2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه سقط پنهان دارن

220 بازدید | 20 پست

سلام خانما من سقط پنهان دارم 

جنینم ۶ هفته متوقف شده اما ساک ۱۲ هفته اس چیکار کنم حالا ک سقط شه چون اصلا خون ریزی و درد ندارم 

زندگی با همه خوب و بدش میگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی یک نفر پیداش نمیشه راهنمایی کنه فقط تو تاپیکهای زناشویی همه راه حل میدن

متاسفم برات دقیقا همین موضوع برای من پیش اومد تو آذر 

ان تی رفتم ولی گفت تو هشت هفته رشدش ایستاد تو این یه ماه درد نداشتم ولی لکه بینی داشتم درد واژن داشتم 

تا آن تی رفتم و گفتم اینجوری شد دو روز نشد پیاده روی کردم رفتم تو زایشگاه بستری شدم  تازه دردام شروع شد واقعا درد داشت من مرگ دیدم تموم دستشویی پر خون دستشون میزاشتن تو واژنم چقدر داد میزدم آخرش خونریزی بند نیومد بردن اتاق عمل کورتاژ شدم 

خیلی خاطره بدی بود از اون روز من دیگه خوشحال نیستم از ته دل بچه دارم ولی شوهرم دیگه نمیزاره باردار بشم 

بیشتر علتش فکرم مشغول می‌کنه آخه چرا باید اینطور میشد