2777
2789
عنوان

حوصله برای بچه آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 125 پست
چون اینجا قدرت زن رو فقط در زایش میدونن و هر کسی بیشتر بزاید افتخارش بیشترهحالا هر سنی

والا من یه جا گفتم مرد ۴۷ ساله مناسب پدر شدن نیست بچش ۱۳ سالش بشه این میشه ۶۰ ساله

یهو شروع کرد فحش و توهین و غیره که آره ۶۰ ساله های اطراف تو پیر و فلجن، مال ما همشون انگار ۳۰ سالشونه و پدر مسی موقع دنیا اومدنش فلان سن رو داشت و ...😂 بعدم توهین پشت توهین

نمیدونم چرا فقطم با مسی و رونالدو مقایسه میکنن خودشونو

انگار مثلا ۱۰ ملیون مسی و رونالدو داریم تو جهان

تازه ده ملیونم داشتیم باز احتمال اینکه بچمون مثل اینا بشه میشد ۰.۰۰۱ درصد 

بعد بیا واسشون توجیه کن که یک هزارم درصد میدونی چقد نادره؟😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یکدونه داری که به نظر من هم بیار.من واسه بچه چهارم ،میگم بی حوصله ام.

ه من ه‌چ سر در بستگی به به خودت داره. خواهر شوهر منم ۴۰ سالگی با اینکه شرایط خوبی نداشت ولی چهارمی رو‌ناخواسته باردار شد. 

ولی شما شرایط جسمی و روحی خودتون رو ببینید و از همه مهمتر میزان همکاری همسرتون تو بچه داری و مسئولین بقیه بچه هاتون

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
والا بیکاریاستخون و دندونت و جونت رو به فنا بدی که چیسری که درد نمیکنه دستمال نمیبندناونم بچه چهارم� ...

آخه داریم میریم تو  تله جمعیتی

از چند ساله دیگه بیشتر جمعیت کشورمون پیر هستند.

اگه الان من و تو نیاریم ،بچه هامون دچار بحران میشن.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

۳ تا بچه قبلی چی بهت ندادن که چهارمی میده؟ ۳ تا رو با کیفیت بزرگ کن قرار نیست هر چی بیشتر بچه داشته باشی خوشحال تر باشی که

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آخه داریم میریم تو تله جمعیتیاز چند ساله دیگه بیشتر جمعیت کشورمون پیر هستند.اگه الان من و تو نیاریم ...

بعدچراشما ی تنه ب این فکر جمعیت افتادی

من ی دختردارم و۳۲سالمه قصدشم ندارم 

والا من یه جا گفتم مرد ۴۷ ساله مناسب پدر شدن نیست بچش ۱۳ سالش بشه این میشه ۶۰ سالهیهو شروع کرد فحش و ...

دقیقا موقع زاد و ولد خودشون رو با اروپا و امریکا مقایسه میکنن

میگی بچه کمتر بیارین کیفیت زندگیش رو تامین کنید میگن اروپا و امرکایی ها هر کدوم هشت تا بچه میارن

اخه ادم های بی عقل چی در ایران قابل قیاس با امریکا و اروپاس که زاد و ولدش شبیه باشه

جالب اینه از نظرشون امریکا💩ه اما تو زایش الگو هست

اونها اینقدر از اینده بچه مطمئن هستن که میدونن حتی اگر بمیرن حتی اگر به بدبختی بیفتن ارگانهای حمایتگر مثل ممدکارهای اجتماعی کمکشون میکنن اینجا چی

میخوان زاد و ولد کنن و بچه رو رها کنن تو سطل های زباله رو بگردن

من اینجا دیدم خانمی که با وجود اعتیاد همسرم و سابقه زندانیش بازم ناراحت بود بچه سوم رو باردار نمیشه😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

⁦♥️⁩

بعدچراشما ی تنه ب این فکر جمعیت افتادیمن ی دختردارم و۳۲سالمه قصدشم ندارم

من تنها نیستم.

خیلی از دوستام به خاطر این قضیه دوباره بچه دار شدند.

به هر حال آینده بچه هامون باید برامون مهم باشه.

فکر تنهایی بچه ات رو کردی؟

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

دقیقا موقع زاد و ولد خودشون رو با اروپا و امریکا مقایسه میکننمیگی به کمتر بیارین کیفیت زندگیش رو تام ...

بعد همیشه هم ازشون بپرسی چرا داری بچه n ام رو میاری آچمز میشن

خب دلیل؟ توجیهی هم واسه آوردنش سوای قابلیت باروری داری؟

بستگی ب بچت هم داره

بعصی بچه ها آروم و بی حاشیه آن

بعضی بچه ها آدمو روانی میکنن. دختر بزرگه من اینقدر اذیتم کرد. شیر نمی‌خورد.وقتی می‌خورد همه رو می‌آورد بالا. اینقدر گریه میکرد نافش میزد بیرون. همش تو دکترهای مختلف بودیم. دارو میدادن. دارو میدادم بخوره اونم می‌آورد بالا. اصلا پیر شدم سر این بچه.حالم از بچه داری به هم میخورد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چرا تو این سن تصمیم گرفتی؟ بچه 20سالش شه مامانش 60 سالشه

من خودم خیلی روی بچه اوردن و تفاوت سنی و تعداد کم بچه حساسم چون بچه را انسان میبینم. 

ولی عزیز این حرفو به کسی نزنید من نمیدونم استارتر به چه علت بچه نیاورده و یا بچه چندمشه، ولی ممکنه این وسط کسی نابارور بوده باشه یا دیر ازدواج کرده، با حرف شما خیلی ناراحت میشند.

والا حوصله مهم ترین چیز هست برای بچه منم یه بچه دارم چون آدم بی حوصله هستم اصلا قصد ندارم تنها مشکلی که هم دارم فقط بی حوصله بودنم هست وگرنه بقیه شرایطم خوبه 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
من تنها نیستم.خیلی از دوستام به خاطر این قضیه دوباره بچه دار شدند.به هر حال آینده بچه هامون باید برا ...

ببخشید اینو میگم ولی یه لحظه به آینده ی نامعلوم بچه هات فکر کن بعد به فکر جمعیت باش عزیزم 

از همین فردا خبر داری که چی قراره بشه؟؟ 

آدم عاقل بخاطر جمعیت و این چرت و پرتا بچه نمیاره  

بچه بیاریم تو حسرت و گرونی و ناامنی و جنگ و تحریم و هزار تا چیز دیگه بزرگ بشه که میخوایم جمعیت بیشتر بشه؟!!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من تنها نیستم.خیلی از دوستام به خاطر این قضیه دوباره بچه دار شدند.به هر حال آینده بچه هامون باید برا ...

راستشو بخوای منم تقریبا همسن و سال شمام و مدتیه دارم به چهارمی فکر میکنم

نظر دیگران برام ارزش و اهمیتی نداره

فعلا دارم بالا پائین میکنم ببینم خودم توانشو دارم یانه

البته بچه هام خیلی اصرار دارن که نی نی بیارم😅

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....