2777
2789
عنوان

حوصله برای بچه آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 125 پست
دلت نسوزه،اون پدر مادر ای تک فرزند هم دلش واسه چند بچه ها میسوزه

همین مونده بود اینا دلشون برامون بسوزه یارو‌میگه ققط بزا سر پیری بچت ببرتت دکتر باهمچین افکاری داره برای ما دلسوزی میکنه🤣بیچاره بچه عاشون 

وقتی تو جوونی یا میانسالی دوتا پدر و مادر پیر رو باید هی ببره دکتر بیچاره میشه بنده خدا! فک و فامیل ...

من یدونه میارم خوب بررگ میکنم اطرافیانمم همینکار کردن الان دانشجوی حقوقو پزشکین بچه عاشون نه سه تا چهارتا بیان سر پیری منو بشورن حسرت به دلشون بذارم به هیچ خواستشون نرسم رسالتم زاییدن مطمینن نیس انسان تربیت کردنع 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این اخلاقت صد در صد انسان تربیت می‌کنی.

متاسفانه بعضی تجربیات با گذر زمان بدست میاد.زمانی که دیگه فرصتی نیست.

خیلی ها فکر میکنند اگه بچه کمتری داشته باشند  بهتره.اما  خیلی هاشون زمانی متوجه میشن اشتباه کردند که شاید دیگه دیر باشه.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

متاسفانه بعضی تجربیات با گذر زمان بدست میاد.زمانی که دیگه فرصتی نیست.خیلی ها فکر میکنند اگه بچه کمتر ...

ولی بعضیا متاسفانه هیچوقت متوجه نمی‌شوند که تو بعضی زندگیا و بعضی شرایط بچه زیاد آوردن خوب نیست

ولی بعضیا متاسفانه هیچوقت متوجه نمی‌شوند که تو بعضی زندگیا و بعضی شرایط بچه زیاد آوردن خوب نیست

بله عزیزم .درسته

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.