دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 627 عنوان کمک ناخونممم 90 بازدید | 13 پست یه ذره عفونت کرده زرد شده چند روزه اولش قرمز بود ولی امروز دیدم زرد شده چی کار کنم خیلی درد میکنه ؟فردا هم امتحان دارم نمیتونم باهاش بنویسم 🤣😑 چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی 1404/02/20 | 03:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7600 با ژلشستشو بدون عطر شستشو بده میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
بدترین عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 2050 اولش درد داره ولی سعی کن از گوشه ناخنت اون عفونت رو خالی من بعد دردش میفته زود خوب میشه فقط باید عفونت خالی بشه
دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 627 با ژلشستشو بدون عطر شستشو بده ندارم چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7600 ندارم ژل یا فوم شستشو صورت چی؟ میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 627 اولش درد داره ولی سعی کن از گوشه ناخنت اون عفونت رو خالی من بعد دردش میفته زود خوب میشه فقط باید عفو ... چجوری خالی کنم ؟سوزن داغ کنم بزنم ؟ چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی
دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 627 ژل یا فوم شستشو صورت چی؟ آره دارم خوب میشه ؟ چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7714 چجوری خالی کنم ؟سوزن داغ کنم بزنم ؟ به یه حدی که برسه خودت متوجه میشی میتونی تخلیش کنی ولی سوزن داغ نه همون با ناخن های دیگت انجام بده نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
بدترین عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 2050 چجوری خالی کنم ؟سوزن داغ کنم بزنم ؟ نه با مو چین یکم گوشه نامت رو بکشی خودش خالی میشه
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7714 آره دارم خوب میشه ؟ یکم گوشت اون قسمت رو از ناخن فاصله بده تخلیه میشه نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 627 یکم گوشت اون قسمت رو از ناخن فاصله بده تخلیه میشه انجام دادم عفونت اومد بیرون ولی تا دلت بخواد جیغ زدم بعد شستم چسب زخم بزنم فعلا تا دوبارع عفونت نکنه؟ چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی
دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 627 باید حمیر درست کنی بزاری روش بلدی؟ عفونت رو آوردم بیرون آرد نداریم خونه 😃 چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7714 انجام دادم عفونت اومد بیرون ولی تا دلت بخواد جیغ زدم بعد شستم چسب زخم بزنم فعلا تا دوبارع عفونت نکنه ... ممکنه هنوز کامل عفونتش خالی نشده باشه و بازم متورم و ملتهب بشهتمیز نگهش دار و با اب و صابون بشورش نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗