امروز یکی از دوستام اومد خونه م همیشه شاد و خوشحال بود و احساس رضایت میکرد کلی گریه کرد همیشه خودش بچه نمیخواست تفریح میرفت با شوهرش سفر میرفت شاد بود سر کار میرفت کلا همیشه می گفت بدون بچه زندگی عالیه الان ۴۵ سالشه رفته دکتر یائسه شده و پشیمونه میگم از پرورشگاه بیار میگه از خودمم میخوام
نمی دونم چرا الان پشیمون شده از تصمیمش چرا چند سال پیش بچه نیاورد خیلی حالش بده افسرده شده باورم نمیشد این همون آدم شاده که همه میگفتن شاید این عاقل بود نیاورد نمی دونم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حتما یکی یه حرفی تشری بهش زده یا بچه کسیو دیده دلش رفتهولی در کل اشتباه میکنه بااین سن بخواد تازهه ب ...
خودش میگفت ته همه چی و دیدم الان میفهمم اشتباه کردم جالب اینجاست همسرشم که نمیخواست اونم درس شده میگفت تا کی تفریح از الان استخون دردام شروع شده بدن درد بی حالی میگفت قشنگ بالا رفتن سن رو دارم حس میکنم میگفت ای کاش برگرده عقب نمی دونم خیلی کلا گناه داره چون شاد بود قبلا یهو این مدلی دیدمش خودمم عجیب بود برام
خودش میگفت ته همه چی و دیدم الان میفهمم اشتباه کردم جالب اینجاست همسرشم که نمیخواست اونم درس شده می ...
خودت بچه داری اسی
چند سالته
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
کاش این طوری نبود کاش حسرت گذشته رو نخوریممنم خودم سر این مسله میترسم که تواینده پشیمون نشم
عزیزم بچه نداری ؟ نمی دونم چرا هر کی بچه نداره من میبینم پشیمون شدن عجیبه حتی تک فرزند هم دیدم پشیمون شدن دقیقا ای کاش آدم میتونست برگرده به عقب با همین عقل و تجربه شما هم اگه سنت بالاست تصمیمت رو خیلی تحقیق کن گلم در کل من تعجب کردم نمی دونم حتی مرجانه گلچینم میگفت پشیمونم عجیبه این حس تو سن هایی که دیگه نمیشه کاری کرد میره سراغ ادما
اره من دارم ولی اون به من نگاه نکرده یا به باقی دوستان چون چند ساله میتونست نگاه کنه به نظر خودش حال ...
چقدر سخت
آخه الان بچه آوردنم یه داستانه
فاصله سنی زیاد
نمیدونم ...
آخر چی بهش گفتی
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
میگه کمکم کن بریم دکتر بپرس تحقیق کن ببین کسی بوده تو این شرایط یائسه بچه آورده باشه نمی دونه آدم چی بگه آخه تصمیمش بوده نمی تونم بی احترامی کنم ولی تو ولم حرصم گرفت و ناراحت شدم براش چون اون موقع ها رستورانی جایی میرفتیم به ما میگفت من راحت نشستم شما دنبال بچه بدو بدو میکنید ولی الان اینطوری همه حرفاش و رفتاراش می اومد جلو چشمم چون خیلی روی تصمیمش جدی بود
میگه کمکم کن بریم دکتر بپرس تحقیق کن ببین کسی بوده تو این شرایط یائسه بچه آورده باشه نمی دونه آدم چی ...
اره
آدم میگه خوشیاشو گرده
طعنه هاشو زده
حالا زور داره حرفاش.
ولی خب دختر خاله من ۵۰ سالشه تازه زایمان کرده بچش ۴ ماهشه
شما فقط میتونی گوش شنوا باشی براش همین