2777
2789

قدم ۱۶۵ هس . قبلا ۶۴ تا ۶۵ کیلو بودم خوب بودم

الان شدم ۵۴ نهایت ۵۵ ! بنظر خودم بهم نمیاد . هر کی میبینه میگه خیلی لاغر شدی ! اگه بهتر شده بودم قطعا میگفتن چ خوب شدی ! حالا نمیدونم کدوم بهم بیشتر میاد

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

به حرفشون گوش نده 

عاااالللی شدی 

کاش هم وزن تو شم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاغری فقط درصورتی خوبه که یکی با ورزش لاغر شده باشه. اصطلاحا میگن لاغره خوش فرم. ولی یکی هست از غذا نخوردن لاغر میشه اون ممکنه بد فرم لاغر بشه مثل من. یا زیادی استخونی میشه. یا یه جاش لاغره یه جاش نیست. تناسب نداره

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

لاغری فقط درصورتی خوبه که یکی با ورزش لاغر شده باشه. اصطلاحا میگن لاغره خوش فرم. ولی یکی هست از غذا ...

نه من بدفرم نشدم . اهل باشگاهم نیسنم . دنبال لاغر کردنم نبودم . فقط میگم تگه وزنم بیشتر بود شاید بهتر میشدم

بعضی اندامشون تراشیدس لاغر هم باشن برجستگی و فرو رفتگی به اندازه کافی دارن متوجه میشیصورت هم که م ...

من اندامم خوبه . صورتم کوچیک نیس . ولی بنظرن انقد لاغزگرشی افتاده میشه صورتت

نه من بدفرم نشدم . اهل باشگاهم نیسنم . دنبال لاغر کردنم نبودم . فقط میگم تگه وزنم بیشتر بود شاید بهت ...

ببین نگا کن. هرکدوم که خودتو بیشتر خوشحال میکنه همون باش در هر صورت قطعا زیبایی. خیلی به حرف مردم اهمیت نده. اونیم که وقتی ازش نظر نخواستی، یهو میاد نظر میده واقعا بیشعوره. من یه دخترخاله داشتم چاق بود هی به من میگفت لاغر مردنی. یه یار منم بهش گفتم گامبو. اینقدر یهش برخورد که نگو. ادما در همین حد پررو و بیشعورن خودشون هرچی خواستن میگن و بعد تو بگی بهشون برمیخوره. پس در نتیجه این ادمارو بنداز سطل اشغالی نظراتشون رو 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

دقیقا منم همین میخواستم بگم اگر استخوان بندی درشته بهت نمیاد .اسکلت بندیت ریزه یا درشت

متوسط . انداممربد نیس حس میکنم صورتم شل و تفتاده شده

دقیقا منم همین میخواستم بگم اگر استخوان بندی درشته بهت نمیاد .اسکلت بندیت ریزه یا درشت

نه لزوما اینجوری نیست   مدل ها رو ببین  سیاهپوستاشون  همه استخون بندی درشت دارن  لاغر اما اندام رو فرم   حتی هایدی کلوم هم استخون بندی ریز نداره  ولی جوونیش خصوصا که سوپر مدله لاغر و خوش اندامه

بیشتر ژنه که تو لاغری هم خوش ترکیب باشی