2777
2789

بخدا از قصد هم نیست واقعا خودم تعجب کردم ک چرا اینجوریه هیچ قصدی هم ندارم مثلا اگه یکی موهاش قشنگ باشه. تو ذهنم بگم چقدر خوشگله فوری موها طرف می‌ریزه  یا  کچل میشه چه می‌دونم عروسی بار به یکی گفتم دماغت چ خوشگل فردا شب تو فوتبال توپ خورده بود بهش رفت گچ گرفت خیلیییی ماجرا ها بوده حالا بنظرتون علتش چیه ک چشم من شور شده ناراحت نمیشم رک بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیزی به ذهن ت زیبا میاد بگو ماشالله لاحول و الا قوه الی بلا(اگه اشتباه تایپی داره به بزرگی خودتون ببخشید اساتید)

نگاه نوک بینی ت کن فوری(اینو بابام میگه)

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

اگر شما واقعا فکر می کنید که چشم تان شور است و نظرتان در مورد دیگران باعث صدمه به آنها می شود می توانید موارد زیر را که برگرفته از روایات است را رعایت کنید:

۱- رسول خداصلى الله علیه وآله فرمود: چشم زدن، حق است؛ پس هرگاه کسى نسبت به چیزى از برادرش شگفت زده شد (به چشمش بزرگ آمد)، پس در آن حال یاد خدا کند؛ زیرا به درستى که وقتى یاد خدا کند، به او ضررى نمى رساند».

۲- سعی کند که تفحصی راجع به دیگران نداشته باشید.

۳- حتما همیشه در نظرتان هر نعمتی را از جانب خدا بدانید وکلمه «ماشاالله »را زیاد بگویید.

۴- آیه شریفه «وان یکاد الذین ...» را زیاد بخوانید.

۵- در هر وقت که چنین احتمالی را دادید برای سلامتی دیگران صدقه ای را در نظر بگیرید ولو کم باشد!

۶- آیه الکرسى را زیاد بخوانید.

۷- آیه «وَ إِنْ یَکادُ الَّذِینَ کَفَرُوا...» را زیاد بخوانید.

۴. خواندن و همراه داشتن حرز امام جوادعلیه السلام (در مفاتیح الجنان مذکور است) توصیه می شود.

۸- گفتن ذکرهاى «ماشاءاللَّه» و «لاحول ولا قوة الا باللَّه العلى العظیم».

۹- در برخى روایات هم آمده که تکبیر بگویید و در برخى توصیه به اذکار دیگرى شده است؛ «عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام أَنَّهُ قَالَ: الْعَیْنُ حَقٌّ وَ لَیْسَ تَأْمَنُهَا مِنْکَ عَلَى نَفْسِکَ وَ لا مِنْکَ عَلَى غَیْرِکَ فَإِذَا خِفْتَ شَیْئاً مِنْ ذَلِکَ فَقُلْ مَا شَاءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ ثَلَاثاً همان، ج ۲۶، ص ۶۰، باب ۱، تأثیر السحر و العین و حقیقته.؛ از امام صادق علیه السلام نقل شده که فرمود: چشم زخم، حق است و حتى خودت از خودت در امان نیستى و نه کسى از تو در امان است؛ پس هنگامى که نسبت به چیزى از این (چشم زدن) ترسیدى، سه بار بگو: ماشاءاللَّه لا حول...».

۱۰- در برخى روایات آمده است: اگر کسى لباس قشنگى پوشید و به تعبیر امروزى ها، تیپ زد، وقتى از خانه خارج مى شود، معوذتین (سوره ناس و علق) بخواند؛ تا چشم نخورد: همان، ج ۱۲۸، ص ۹۲، باب ۹۶، الدعاء لدفع السحر و العین.

۱۱- یادکردن خداوند؛ از امام صادق(ع) روایت شده است: «هر کس از سیرت و صورت برادر مسلمانش خشنود شود، خدا را یاد کند؛ زیرا وقتى خداوند را به یاد آورد ضررى به برادر مؤمنش نمى رسد»، (بحارالانوار، ج ۶۰ ، ص ۲۵)

۱۲- گفتن «تبارک اللّه احسن الخالقین» امام صادق(ع) فرمود: «کسى که چیزى از برادرش او را متعجب ساخت این جمله را بگوید، زیرا چشم زخم حق است»، (همان، ص ۲۶)

۱۳- گفتن «آمنتُ باللّه و صلى اللّه على محمد و آله» پس از آن اثر چشم زخم خنثى مى گردد.

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
اینجوری بودی نفرینت میگرفت ! باید بگی دقیقا بر عکسی !!

عزیزم همیشه نفرینام میگیره ولی ی بار پسری بهم بدید کرد بعد من به مادرش نفرین میکردم  دقیق سر مادر خودم اومد