2777
2789

اکیپی بیرون بودیم یکی از پسرا اسم مستعار میگم امین مادرخرج شد برای همه اب میوه خرید از همگی طعمش پرتقال بود به جز دوست دخترش که اناناس بود از اون روز معروف شد به امین اناناس تو کل دانشگاه دیگه میشناسنش و خبردارن چیکار کرده بیچاره دیگه روش نمیشه بیاد کلاسارو گفته فردام نمیام🤣🤣🤣

بدتر از همه اینکه ترم اولیم هست بدبخت کرد خودشو🤣😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امین آناناس🫠😂😂😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

بزار ذهنم سمت یه سری چیزا نره🤦

شاعر میفرماید                                                           افسوس که سرمایه ز کف بیرون شد وز دست اجل بسی جگر ها خون شد کس نامد از آن جهان که پرسم از وی   احوال مسافران عالم چون شد 
کار بدی نکردهاونی که مسخره می کنه و باعث می شه طرف از بودنش تو اون جمع خجالت بکشه واقعا باید بیشتر ر ...

😂😂😂 داداش جلو اون همه آدم بری واسه دوس دخترت آناناس بگیری 

خودت دلت میخواد درباره حرف بزننن

😂😂😂 داداش جلو اون همه آدم بری واسه دوس دخترت آناناس بگیری خودت دلت میخواد درباره حرف بزننن

خب اشکالش چیه آناناس

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤