مامانا بچم حدود شش یا هفت ساعته دیگه به هیچ عنوان ببخشین ادرار نکرده امروز یکم اسهال داشت و پاهاش کثیف بود شوهرمم بزرور برد دستشویی با غرغر ودعوا شست الان نمیدونم ترسیده یا چی نگران شدم خیلیم اب خورد
اره خودمم خیلی نگران شدم زیر چشماشم گود شده خیلی اب خورده اما اصلن ادرار نکرده
رنگ پوستش تیره شده یا نه زیر چشاش
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
یکی از کار برا خوب گفت اگه هندوانه داری برای کم آبی خوبه ولی اسهال رو بدتر میکنه اگه خیلی نگرانی میتونی ببری یه سرم بزن تو اورژانس
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اره خیلیییی خوبه احتمالا اب بدنش کم شده منم دخملم نوزاد بود چون میخواستم شیر خودمو بخوره اونقدر شیرخشک کم دادهدبودمبهش بدنش کم اب شده بود بچم تا چند روز جیش نمیکرد داشتم سکته میکردم حلاصه گفتم گور پدره شیر انقد شیرخشک بهش دادم تا بدنش پر اب شد جیش کرد