2777
2789
عنوان

روانشناسی زرد

86 بازدید | 22 پست

یه سوال میگم تو اینستا دیدید بعضی ها هی توصیه به سبک زندگی سالم می کنند نمیدونم برو سرکار برو یک حرفه یاد بگیر برو دانشگاه برو یک زبان خارجی یاد بگیر برو یک ساز موسیقی رو یاد بگیر برو نمیدونم فلان برو باشگاه برو ا کن برو بل کن آخه یکی نیست به این روانشناسان زرد بگه یک روز معمولی از ۲۴ ساعت تشکیل میشه چطوری یک فرد همه اینهارو برسه انجام بده فقط ۸ ساعت خوابه ۸ ساعت کار اون ۸ ساعتم آنقدر تو رفت و آمد باشی که پر میشه اونوقت چچوری مثلا یا وهمه این فعالیت‌ها و انجام بده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه میرم

باشگاه میرم

سرکار میرم

با دوستامم بیرون میرم

سفرم میرم

با شوهرمم بیرون میرم

و کلی کارای دیگه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

با این حرفاشون مخالفم اما دلیل مخالفتم فرق داره

نمیگن که همه کار رو همزمان انجام بده بستگی به شرایط و موقعیت توصیه میکنم

بعدم وقتی ذهنت درگیره باید تمام مدت درگیر باشی خیلی خوبه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

شما کدوم رو یا چند تاش رو انجام میدین؟ مگه وقتی میمونه که آدم ب سه همه کار ها رو انجام بده

من یه مدرسه میرم و میام انگار تریلی از روم رد شده

چه برسه  این کارا رو انجام بدم

امان از این روانشناسی زرد فقط هرکاری میکنن تا مردم و بیشتر به سوی کمال‌گرایی سوق بدن

دوتا تاپیک اول مال من نیست.

منظور انجام همه این فعالیتها نیست. هر کدام که علاقه دارید یا نیاز دارید یاد بگیرید. با برنامه ریزی ممکنه.  خیلی از مهارت ها را میشه حتی با صرف نیم ساعت وقت در روز، ولی به شرط استمرار و انجام روزانه یاد گرفت. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
با این حرفاشون مخالفم اما دلیل مخالفتم فرق دارهنمیگن که همه کار رو همزمان انجام بده بستگی به شرایط و ...

اره خوبه ولی اینکه یجور میگن که انگار شما به ابنا نری ناموفقی اونوقت کمال گرایی افراطی رو تبلیغ می کنند

تو اینستا طرف از محتوایی که می‌سازه داره کسب درآمد میکنه براش هم مهم نیست مخاطب کیه و شرایطش چیه

نصف مردم ما حتی شرایط باشگاه رفتن ندارن 

هر کس بسته به شرایطش این کارایی که میگی رو انجام میده اونم نه همش 

و بعدم قرار نیست همه اینا تو 24 ساعت اتفاق بیوفته 

در هفته چن روزشو میری باشگاه، چن روزشو یه کلاس دیگه و.. 

همش که یک روز با هم نیست 

اره خوبه ولی اینکه یجور میگن که انگار شما به ابنا نری ناموفقی اونوقت کمال گرایی افراطی رو تبلیغ می ک ...

آها نمی‌دونم 

من در صورتی رو گفتم که مثلا به آدم با حال روحی بد تجویز کنن 

هر چند که خودم کاملا مخالفم و به نظرم آدم اگه بتونه این کار ها رو انجام بده حال رو‌حیش بد نمیشه  کسی که افسرده ست اصلا نفس کشیدن هم براش سخته چه برسه به این همه کار 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

تو اینستا طرف از محتوایی که می‌سازه داره کسب درآمد میکنه براش هم مهم نیست مخاطب کیه و شرایطش چیهنصف ...

الان چطوری میشه همه کارهارو باهم انجام دهد؟ کیفیت کار پایین میاد به نظرم کیفیت مهمتر از کمیته