2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی 🤭🤭

10382 بازدید | 78 پست

گفتم چه سطح پایینه برنامه ولی بخاطر نگار و فرشاد دیدم 

دوتاشون به هم میان 

نظرم اینه سیاوش و میلاد و ماهرخ  عاقلن 

امیرحسین خیلی سیاستمدار و زبون باز 

علی که کلا تو فاز خودشه 

شاهین حسی به طناز نداره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سودا خیلی خودشو سبک میکنه

امیر حسینم خیلی رو مخ و لاشی تشریف داره

علی کم داره😐😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

طناز اصلا شخصیت و حیا نداره چجوری ممکنه ب ی پسر غریبه اینقدر بچسبی و ملچ ملچ ببوسیش ؟!؟؟؟

اره اره 

تازه حرفای سودارو قبول نداره میگه من خودمممم

حالا خوبه تجربه زیاد داشته به قول خودش باید اخلاق پسرا دستش اومده باشه 

طناز اصلا شخصیت و حیا نداره چجوری ممکنه ب ی پسر غریبه اینقدر بچسبی و ملچ ملچ ببوسیش ؟!؟؟؟

خودش گفت دیگه 

گفت از وقتی یادمه سرم تو پسر بازی بوده 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

اینقدر چرت و مسخرست سوالاس پرستو صالحی رو ببین توروخدا از بین همشون طناز خوبه که اونم خل وضعه

😂اره طناز اگه پارتنرش خوب بود عالی میشد ولی 

چرا مگه کدوم سوالاش مسخره س

من فقط قسمت یکش رو دیدم بیشتر انگار طناز راضی نبود با شاهین باشه

یعنی به زور به شاهین دادنش ؟

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
من فقط قسمت یکش رو دیدم بیشتر انگار طناز راضی نبود با شاهین باشه

اگه ادامه قسمت هارو ببینی حرص میخوری انقدر که پسره نچسبو لوس می‌کنه 

هی بوس بوس ملچ مولوچ پسره حتی نمیتونه خوب بغلش کنه

مبتذله

انگار چندتا مرغ انداختن تو جعبه که جفت گیری کنن

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین.