2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون همچین چیزی بگه چیکارمیکنین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 38 پست

حالا اگه اومد عذر خاهی کرد کشش نده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بلاخره تازه صاحب یه نوزاد شدید، هورمون هات بهم ریخته است، فشار زیادی روی ادم میاد، همسرت باید بیشتر درکت کنه.

بشینید و با هم حرف بزنید، بهش گله کن بگو از چی ناراحتی، نذار بمونه و روی هم انباشته بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه رو شما کردی خواهرم

بعد تازه قهر هم کردین؟؟؟

ایشون هم حتما ناراحت شده از گریه ی هر دو بچه،مثل شما که ناراحت شدین

زنگ بزنین ،،آشتی کنید

درسته حرف بدی زده،اما خب ایشون هم آدمه دیگه،اشتباه کرده

دخترم❤❤❤هلیااااااا
معذرت خواهی ک میاد ولی من چیکارکنم  یعنی اشتی و تمام

اگه واقعااااا بار اولشه عذرخواهی کرد دبگه تمومش کن

میدونم خیلی ناراحت شدی.ولی از گذشت اونم بار اول کسی پشیمون نمیشه.الان شوهرت همینجوری ب اندازه کافی خودش غصه اش شده

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
دقیقا نمیدونم چرا

انگار صبر هر دوتون کم شده هم اون نمتونه انتظارات شما رو از نظر محبت و احترام تامین کنه هم شما من فکر میکنم اثر فشار کار و امور مالی و فرزند جدید حتما و حتما واکنش مناسب در برابر این توهین از خودت نشون بده تا مجدد تکرار نشه خصوصا جلو بچه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
معذرت خواهی ک میاد ولی من چیکارکنم  یعنی اشتی و تمام

اره بابا گندش نکن اونجوری بدتره. بش بگو چون بار اولش بوده میبخشیش. ولی خوشبحالت که یه همچین کلمه ای گفتن از طرف شوهرت برات فاجعس. شوهر من موقعی که گلو بلبلیم این شکلی حرف میزنه

ارش چی شد هستی جون هنوز اذییت میکنه؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
اللن نمیخام بیاد پعذرت بخواد و منم تمام میخوام قشنگ بفهمه عمق زشتی حرفشو😔 خیلی بی تربیته چطور تون ...

خوب همین حرفا رو به خودش بزن نزار فاصله بیوفته

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
دقیقا نمیدونم چرا

به نظر من همش به خاطر داشتن بچه کوچیک احتمالا کم حوصله شدید من بهتون کاملا حق میدم ولی متاسفانه شوهر از ادم توقع دارم همیشه سرحال و شاد و پر انرژی باشیم دریغ از اینکه یکم وضعیت ما رو درک کنن.  

عب نداره بابا یه چیزی گفته ولی فعلا قهرکن بنظرم شوهرمن که منوتوخونه میمون صدام میکنه خخخ میگه می ...

اون میمون🐒 گفتن از سر دوست داشتن و علاقه است،اما این سگ 🐩گفتن از روی عصبانیته و خیلی زشته یه مرد به زنی که با زحمت زیاد داره بچه داری میکنه این حرفو بزنه😒