2777
2789

ندونسته اشغال  مونده بود نگو نفهمیدم مونده تو گونی تو آشپزخونه صبح ک شوهرم اشغال و برد کرم ها. رو دیدم واااای بالای صد تا کرم. بود داشتم سکته میکردم بخدا هیچی هم روشون اثر نمیکرد ن پشه کش ن الکل جارو برقی زدم. دوبار وایتکس زدم بازم نمی‌رفتند الانم ک فعلا چندتایی بود انداختم بیرون. ولی وسواس شدید گرفتم حالم بد میشه فقط

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز مونده بودن مگه آشغالا؟؟؟

دو هفته خونه روستا نبودم مونده بودن 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بابا این کرم اشغالا که چیزی نیستن فقط باید زود با جارو خاک انداز جمعشون کنی بریزشون دور با جارو برقی نمیشه

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
ینییادت رفته آشغالا رو بدی ببره؟

اره خیلی وقت دوهفته قبل رفته بود م الان اومدم دیدم خونه روستا ب این وضع افتاده دارم از حرص خفه میشم پامو میزارم زمین هی فکر میکنم کرم هست

جارو برقی کیسه ش خالی کن وگرنه اونم کرم میزنه

اره یکبار مصرفه انداختم دور از صبح حالم خرابه یادم میوفته