2777
2789

یه چند دقیقه تایپیکای خیانتا و اینا رو رها کنید، بیاید بگین اگه برگردید عقب چه رفتاری رو با بچه‌هاتون نمی‌کنید؟ بزرگ‌ترین خطاتون یا بهترین روش تربیتی‌تون چی بوده؟

بگید تا جدیدا هم یاد بگیرن :)

مثلا من خودم برگردم عقب انقدر نظر بقیه رو درباره بچه‌های اطرافم مهم نمی‌دونم و اجازه می‌دم رشد کنن و کم کم دنیا رو یاد بگیرن

من مادر نیستم ولی خواهشا جلوی علایق بچه هارو نگیرید همه لازم نیست دکتر مهندس بشن گاهی ی عکاس ی موسیقی دان از بین بچه ها درمیاد بهتر از دکتر

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مادر نیستم ولی خواهشا جلوی علایق بچه هارو نگیرید همه لازم نیست دکتر مهندس بشن گاهی ی عکاس ی موسیق ...

مگه هنوز همچین مادرایب هستن ک فقط همه چی رو تو دکتر مهندس شدن ببینن؟ ://

قبل ازبچه دارشدن میرفتیم مشاوره ووروانشناس تا تشخیص بده اول منو وشوهرم ازنظر روان نرمالیم،بعد بچه دا ...

آخه آدما هیچ وقت کامل نیستن که، نمیشه تا کامل نشی بچه نیاری... هممون تا دم مرگ ایرادایی داریم، اما اگه منظورت سالم بودن از نطر روانیه موافقم

تو چه حیطه‌ای مثلا؟

از اول تا وقتی که بچه از آب وگل دربیاد فقط صبوری 

باحوصله بچتو بزرگ کن

وقتی تب میکنه هول نکن

وقتی شیر نمیخوره حرص نخور

وقتی خراب کاری میکنه عصبی نشو

کلا سعی کن در آرامش مطلق بچتو بزرگ کنی هم خودت شادی هم بچه

پسر من فعلا کوچیکه

اما اشتباهی که پدرم در تربیت برادرهام مرتکب شدن رو نمیزارم شوهرم انجام بده

برادرهام به مادرم دستور میدادن برامون آب بیار،جورابمونو بشور و....

مامانم بنده خدا میگفت بلند شید کارای شخصی تونو خودتون انجام بدید بابام بجای حمایت از مامانم مدام میگفت عب نداره بچه ها خسته ن.زن تنبل نباش بلند شو....

نتیجه این شد که برادرام با سن بالای ۲۰ سال همچنان انتظار خدمات دهی دارن از سمت مامانم