2777
2789
عنوان

عاشقش بودم و رل زد

70 بازدید | 2 پست

از بچگی عاشق پسر خالم بودم وقتی ۱۸ سالم بود ی ماهیی تو رابطه بودیم و بخاطر سرد بودنش جدا شدیم. 

بعدش تو ی گروه مجازی  چنددد ماه بودیم و از یکی از پسرا خوشم اومد و سعی میکردم خودمو بهش نزدیک کنم ولی اصلا پا نمیداد باهام خوب بود ها ولی نمیدونم ی جوری رفتار میکرد ک حس میکردم مزاحمم یا .... 

منم دیگه از گروه زدم بیرون ارتباطممم قطع کردم باهتشون فقط فالور هم بودیم.  

بعد ۴ ، ۵ ماه پسر خالم برگشت و رفتیم تو رابطه ولی بازم مث قبلناااا اصلا مشتاق من نیس و دلخوشی خاصی ندارم تو رابطهه. 

و از اون طرفم دیدم اون پسر قبلیه بت یکی از دخترای هموت گروه رفتن تو رابطه  اونم بصورت جدی تقریبا ن رل و رل بازی 🖤 

اصلا ادم حسودی نیستم و بخدا خیلی خوشحال میشم از خوشبختی یک زوج ولی برا اولین بار حسادت کردم هم ب اینکخ اون پسر مال من نشد چون روم نشد مستقیم بهش بگم دوسش دارم. 

هم از اینکه حداقل پسر خالم اصلا عشقی ک میخام و بهم نمیدهههه و غبطه میخورم ب عشق بین دیگران و ناراحت شدم برا خودم و میگم چرا من لایق عشق نیستم ک پارتنرم عشق نورزه و پسریم ک دوسش داشتم اینقد اون دخترو دوست داره. 

کاربری دست دو نفره .....
همزمان عاشق پسر خالت و اون پسره بودی ؟! مگه میشهههه

ن با پسر خالم تموم کردم. تقریبا فراموشش کرده بودم ک اون پسره اومد و بعد اون پسره باز پسر خالم 

کاربری دست دو نفره .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.