2777
2789

من برای دخترم ۱۹ سالم بود درس میخوندم برای کنکور و پیگشیری داشتیم یروز ۷ روز مونده بود یه پریودم شک کردم  ولی گفتم ۷ روز دیگه پریود میشم و قرص اورژانسی نخوردم ینی چون شکم داشتیم ولی  باهمون من صاحب یه دختر شدم و لباسی که از مشهد اورده بودم خیلی قبل تنش کردم.

الان اقدام کردم برای بچه دوم ولی دکتر امپول سوزن  هیچی جواب نداده فردا میخام برم دوباره دکتر نوبت دارم

ولی میدونم تا خدا نخادد نمیشه حتی اکه برم بهترین دکتر  حتی اگه برم ای وی اف کنم برای پسر یا بچه  وقته نخاد نمیشه

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

تو این شرایط مملکت دقیقا چرا میخوای بچه بیاری؟؟؟؟

مگه شما از وضع من باخبری گلم که نظر میدی 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این شرایط مملکت دقیقا چرا میخوای بچه بیاری؟؟؟؟

ببخشید ک قبل بچه دار شدن از شما اجازه نگرفت😐

تو مگ میدونی وضع مالی اسی چجوریه ک میای همچین سوالی ازش میپرسی

بچه دارشدن یا نشدنش ب شما چه اصلا

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

وضعت هر چی که باشه بچه اوردن اینجا گناهه

شما نیار عزیزم  ولی قرار نیست به کسی که توی اقدام و منتظر بچه دار شدن اینجوری بگی که حتما به خودم دیدم میخام بیارم

ببخشید ک قبل بچه دار شدن از شما اجازه نگرفت😐تو مگ میدونی وضع مالی اسی چجوریه ک میای همچین سوالی ازش ...

سلام شما همون مهربونی که قبلا تاپیک زدی من حاجتم گفتم بندازی توی ضریح برام😍😍😍😍😍😍 دیدم دلت خیلی بزرگ اسمو یادم موند

منم مثل شما اقدامم برای بچه دوم هنوز قسمتم نمیشه 

واقعا باید خدا بخواد

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بعضیام ۴ تا کلیپ تو اینستا دیدن فک میکنن دانای عالم هستن در طول تاریخ همیشه جنگ قحطی مشکلات بوده اما مردم بچه دار شدن چون انسان به امید زندس

اسی ولی قبول ندارم اگه بدون خواست خدا برگی از درخت نمیوفته چرا به یه بچه تجاوز میشه چرا یه سری آدم بی گناه کشته میشن خصوصا بچه ها و خیلی چراهای دیگه که اگه اینا خواست خدا باشه خدا وحشتناکه

امیدوارم به زودی صاحب یه پسر سالم و شیطون بشی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید