2777
2789

بچه ها همه میگن تو دوره عاطفی ک داری نباید تنها باشی خودتو سرگرم کن از فکرش میای بیرون ولی بخدا من بدتر میشم حالم بیشتر بد میشه همش میگم اگ اون بود بیشتر خوش میگذشت با رفیقام میرم بیرون حالم خوب نیس میخوام با یه آدم جدید آشنا شم باز نمیتونم اصلا حتی در حد صحبت کردنم نمیتونم با کسی جز اون باشم ۴ ماهه رفته دیگ ندیدمش نمیدونم چجوری فراموشش کنم واقعا حالم خیلی بده زندگیم زهر شده برام دلم نمیخواد تو این سن اینقدر زجر بکشم زندگیو به کام خودم تلخ کنم بخاطر آدمی ک رفته بخاطر کسی ک اصلا دوسم نداره بهم خیانت کرده ولی قلبم نمیفهمه هر شب خوابشو میبینم شما از تجربه هاتون بگین یخورده دلداریم بدین شاید بهترشم😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوابشو میبینم بدتر میشم خوابای من مث واقعیته مثلا تو خواب وقتی بغلش‌میکنم قشنگ بوشو حس میکنم🥲

منم عین واقیعته...ولی تو خواب اون لحظه اروم میشم..چون فک میکنم ک دارمش...بیدار میشم حالم خوبه بعد میفهمم خواب بود🙃

اکانت واگذار شد

منم عین واقیعته...ولی تو خواب اون لحظه اروم میشم..چون فک میکنم ک دارمش...بیدار میشم حالم خوبه بعد می ...

بعد ۵ سال ینی ۵ ساله ک دیگ نداریش؟؟ وایی اگ من مث تو بشم چی خیلی بده حتی فکرسم نابودم میکنه خداکنه تا آخر عمرم حسرت نشه رو دلم🥲

بعد ۵ سال ینی ۵ ساله ک دیگ نداریش؟؟ وایی اگ من مث تو بشم چی خیلی بده حتی فکرسم نابودم میکنه خداکنه ت ...

ازدواج کرد‌‌‌...خیانت کرد نامزد بودیم..منم کشیدم کنار‌..

🙃🙃کسی اومده تو زندگیم ک خودشو ب اب و اتیش میزنه ک منو فقط از دور ببینه..بیشتر از اونی ک فک کنی حسش عشقش پاک و مقدسه

ولی من نتونستم عاشقش باشم:)))

اکانت واگذار شد

ازدواج کرد‌‌‌...خیانت کرد نامزد بودیم..منم کشیدم کنار‌..🙃🙃کسی اومده تو زندگیم ک خودشو ب اب و اتیش ...

ایی وایییی خدا به دلت صبر بده دختر🥲 خیلی دوس دارم بدونم وقتی اینجوری با قلب یکی بازی میکنن کارماشو هم پس میدن یا نه؟💔 تو هم مث منی هرجا میری فکرت پیش اونه اونقدری باید بهت خوش نمیگذره چون جای خالیشو همش حس میکنی؟

ایی وایییی خدا به دلت صبر بده دختر🥲 خیلی دوس دارم بدونم وقتی اینجوری با قلب یکی بازی میکنن کارماشو ...

کارما که‌...نه ی بار زنش تقریبا بش خیانت کرد...باز برگش بهش چون پدرزنش خیلی پولدااار

ظاهر زندگیشون عالی ولی خب..باطن رو نمیدونم

بنظرم خدام پشت اون در اومد..‌منم ک همش حالم بده

میدونی داشتم خواب چی میدیدم؟  تو خواب برگشتم بش گفتم چرا خیانت کردی؟ فک کردی من رو دست خونوادم موندم ک قبول کردن تورو؟ ن وقتی رفتی من خفه شدم از غصه....تو خواب پر چشام اشک شد🙃

آره....انگار بین ادما دنبال یکی میگردم ک شباهت داشته باشه بش

اکانت واگذار شد

کارما که‌...نه ی بار زنش تقریبا بش خیانت کرد...باز برگش بهش چون پدرزنش خیلی پولدااارظاهر زندگیشون عا ...

آخی عزیزم امیدوارم بتونی فراموشش کنی با حسرت زندگی کردن سخته خیلی سخته...💔

توهم واسه من دعا کن فراموشش کنم