2777
2789

سرطان روده داشت عمل شد .تو شیمی توده جدیذ دراورد مرتب اسهاله .پرتو رفت 28جلسه کلا اب شد ‌.همش اسهاله 

نمیگم خدا جون ادمو بگیر راحت کن چرا عذاب میدی خستم بریدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسی تو تاپیک دومم

انواع ایات و دعاهارو برای حل مشکلات

ازدواج،بخت گشایی‌،رام کردن شوهر،رزق روزی فراوان،ثروت ،بارداری ،خوب شدن بیمار ،خلاص شدن از دخالت خانواده شوهر ،قبولی دانشگاه و... گڋاشتم

دوست داشتی نگا کن

سلام اسی تو تاپیک دوممانواع ایات و دعاهارو برای حل مشکلاتازدواج،بخت گشایی‌،رام کردن شوهر،رزق روزی فر ...

دعا اثر نداره دیگه خسته شدم .چقد التماس کنم بسه للتماس نمیکنم دروغه همه اینا

ببین بده .نمیدونم کجا ببرمش کلا اسهاله هیچی ازش نمونده می خوام بمیرم بلکه راحت شم

گلم میدونم خیلی سختهههه منم مثل شمااین دوران گذروندم الان شما افسردگی و ناراحتی اعصاب گرفتی. منم اینطور بودم دیگ دلم میخاست بمیرم روحیه ام بشدت ضعیف شده بود .خلاصه باتوکل ب خدا و کمک دکتر مادرم خوب شده.  دکترش هم هادی احمدی آملی هستن ک جراحیشون کردن دکتر انکولوژی هم اسمشون علیرضا قاضی زاده احسائی .  بهترینن توتهران من خیلی دنبال دکتر گشتم خدا اینارو سرراهم گزاشت. امیدوارم هرچ زودتر پدرتون بهبود پیداکنن

گلم میدونم خیلی سختهههه منم مثل شمااین دوران گذروندم الان شما افسردگی و ناراحتی اعصاب گرفتی. منم این ...

اخه عشقم سر شیمی پدرم لج کرد قرصارو نخورد فقط چهار جلسه تزریق کرد .خوب توده جدید دراورد .عذاب میده مارو .الان خودش هم وضعش وخیم شده .

چی بگم عزیزممنم مادر شوهرم که خیلی دوسش داشتمیه شبه سکته مغزی کرد و فوت کردخیلی ناراحتم براشخدا شفاش ...

خداررحمتشون کنه ولی خدا دوسش داشته عذابش نداده بقران راست میگم .نمیدونی چه پدری ازمون درومده یکساله .